Încearcă-l împreună cu culorile pline ale Lacului de unghii Vamp! pentru a crea o accent manicure sau mismatched manicure.

Vamp! este lacul de unghii cu aceleași arome ca Apa de parfum Vamp!, pentru unghii parfumate delicat și efect de gel seducător. 
Textura unică, înfrumusețată cu micro și maxi perle, permite obținerea unui efect de umplere tridimensional, cu finish foarte strălucitor. Unghiile sunt pline de volum, cu o peliculă de culoare omogenă și super luminoasă, excepțional de rezistentă la ciobire.
Parfumul este emanat când lacul de unghii este uscat și datorită concentrației ridicate de parfum din formulă, unghiile sunt parfumate delicat mai mult timp.
Ambalajul este o adevărată replică în miniatură a Apei de Parfum Vamp! și ia forma emblematică a rimelului Vamp! și, pentru această ediție, este reprezentat de o cutie inedită cu panglică, perfectă și ca ambalaj de cadou.
Aplicatorul „fan brush” - cu format plat tip evantai cu 300 fire și finisaj rotunjit - fixat de dopul cu nervuri, garantează o aplicare ușoară și acoperire uniformă și controlată a culorii. 

Nu conține toluen, formaldehidă, DBP (dibutilftalat) și camfor.
Testat dermatologic
Fără parabeni
Fabricat în Italia

24 M 9 ml / 0.30 fl oz

Formula conține o concentrație ridicată de micro și maxi perle pentru un efect foarte strălucitor.
Rășinile speciale și concentrația ridicată de nitroceluloză permit obținerea unei pelicule de culoare pline și omogene cu volum tridimensional similare cu cele ale unui lac de unghii semipermanent.
Agenții plasticizanți fac lacul de unghii extrem de rezistent la ciobire și favorizează strălucirea de lungă durată.
Concentrația ridicată de parfum sub formă de esență, în echilibru perfect cu formula, face lacul de unghii să aibă un parfum delicat mai mult timp.

Parfum îndrăzneț și rock.

Aplică Vamp! Bază și Top coat pentru a proteja și spori rezistența Lacului de unghii Vamp!.
Aplică un strat din Lacul de unghii Vamp!.
Aplică Vamp! Bază și Top Coat pentru a scoate în evidență strălucirea, precum și pentru efect de umplere, rezistență și parfum.
Lasă fiecare strat să se usuce perfect. 
Parfumul este emanat când lacul de unghii, baza și top coat-ul sunt uscate.
Încearcă-le individual sau împreună cu culorile pline ale lacului de unghii Vamp!.

Pentru o accent manicure aplică o culoare plină pe toate unghiile și doar pe inelar o culoare sparkling. De exemplu Vamp! 305 Rock Black + Vamp! 308 Dazzle Black.

Aplică în schimb un amestec de diferite culori pline și sparkling pe fiecare unghie pentru o mismatched manicure (de exemplu Vamp! 302 Irreverent Fuchsia + Vamp! 303 Audacious Purple + Vamp! 307 Platinum Silver).

Lista ingredientelor este actualizată în mod constant. Cu toate acestea, vă rugăm să consultați compoziția indicată pe ambalajele produselor.

BUTYL ACETATE, ETHYL ACETATE, NITROCELLULOSE, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, ADIPIC ACID/NEOPENTYL GLYCOL/TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER, ISOPROPYL ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE), STEARALKONIUM BENTONITE, ACRYLATES COPOLYMER, N-BUTYL ALCOHOL, SILICA, BENZOPHENONE-1, DIACETONE ALCOHOL, TRIMETHYLPENTANEDIYL DIBENZOATE, PHOSPHORIC ACID

(+/-) MAY CONTAIN:

CALCIUM SODIUM BOROSILICATE, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, CI 77019 MICA, CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), CI 77491,77492,77499 (IRON OXIDES), CI 60725 (VIOLET 2), CI 77007 (ULTRAMARINES), CI 77163 (BISMUTH OXYCHLORIDE), CI 77288 (CHROMIUM OXIDE GREENS), CI 77000 (ALUMINUM POWDER), CI 77510 (FERRIC FERROCYANIDE, FERRIC AMMONIUM FERROCYANIDE) , CI 77742 (MANGANESE VIOLET), CI 77820 (SILVER), CI 77861 (TIN OXIDE), CI 15850 (RED 6 LAKE, RED 7 LAKE), CI 73360 (RED 30, RED 30 LAKE), CI 15880 (RED 34 LAKE), CI 12085 (RED 36, RED 36 LAKE), CI 19140 (YELLOW 5 LAKE), CI 42090 (BLUE 1 LAKE)

Recenzii reale trimise de utilizatorii aplicației noastre pentru Mobil (disponibilă momentan doar în Italia)