Este foarte simplu să realizezi o comandă pe site-ul nostru:
- Selectează produsele dorite și adaugă-le în Coș.
- După ce le-ai adăugat pe toate, apasă checkout și urmează instrucțiunile.
- Ți se va solicita adresa de livrare a produselor. Completează cu datele tale și continuă.
- În acest moment vei putea selecta metoda de plată dorită.
- Ți se va solicita introducerea datelor de plată pentru modalitatea aleasă, de exemplu card de credit.
- Odată finalizată tranzacția, în câteva secunde comanda va fi confirmată. Coletul tău va fi pregătit și va fi livrat în scurt timp!
Dacă ai efectuat comanda și ți-ai dat seama că adresa introdusă nu este corectă, contactează imediat Serviciul Clienți. Înainte de confirmarea comenzii tale, te sfătuim să controlezi întotdeauna dacă adresa introdusă este corectă. În cele din urmă te invităm să înregistrezi un cont MyPUPA: astfel vei avea la dispoziție în spațiul tău personal o rubrică de adrese care îți va permite să gestionezi mai ușor comenzile tale.
Înregistrându-te cu un cont MyPUPA vei avea la dispoziție o zonă rezervată în care, printre alte lucruri, vei putea verifica mereu statusul comenzilor stale online.
Ne pare rău, dar odată ce ai confirmat comanda, nu vei mai putea face modificări. Te invităm să te adresezi Serviciului Clienți dacă ai nevoie de ajutor.
Ne pare rău, dar acceptăm exclusiv comenzile efectuate prin intermediul magazinului online oficial PUPA.
Înainte de toate te sfătuim să folosești funcția de căutare apăsând pe icoana cu lupă din partea de sus dreapta. Dacă produsul nu se găsește, este posibil să fie scos din producție: te invităm să controlezi alte produse similare pe site-ul nostru sau să te adresezi Serviciului Clienți dacă dorești consultanță suplimentară.
Poți plăti comenzile tale pe site-ul oficial cu Card de Credit (circuitele VISA și MASTERCARD) sau PayPal sau ramburs, la primirea comenzii. Dacă dorești alte detalii, mergi la pagina Plăți.
Bineînțeles! Toate tranzacțiile efectuate pe site-ul PUPA au loc în siguranță. În ceea ce privește cardurile de credit, PUPA nu intră în contact și nu păstrează datele de plată, care sunt gestionate direct de circuitele interbancare cu toate protocolalele de siguranță relative. Și PayPal este o metodă sigură care nu comportă transferul datelor tale financiare către site-ul nostru, care se limitează la primirea unei confirmări cu privire la rezultatul operațiunii. Dacă dorești alte detalii, mergi la pagina Plăți
Livrările comenzilor online au loc de regulă în 6-7 zile lucrătoare. Pentru mai multe detalii te invităm pe pagina Livrări.
Poți primi produsele PUPA comandate pe site-ul www.pupamilano.ro pe tot teritoriul României. Pentru mai multe detalii te invităm pe pagina Livrări.
Nicio problemă, ai timp 14 zile de la data primirii comenzii pentru a efectua un retur. Pentru a înțelege ce ai de făcut, te invităm să citești pagina Retururi și ramburs unde găsești toate detaliile.
Produsele PUPA sunt realizate cu mare atenție la calitate și respectarea standardelor cosmetice internaționale. În cazuri foarte rare se poate întâmpla ca un anumit produs să prezinte mici anomalii. Dacă te afli în această situație, te invităm să sesizezi Serviciul Clienți care va verifica punctual cazul tău și îți va oferi indicații despre ce trebuie să faci pentru a obține un ramburs.
Dacă ai primit alt produs decât cel comandat, nu îți face griji: te invităm să sesizezi Serviciul Clienți care va verifica punctual cazul tău și îți va oferi indicații despre ce trebuie să faci pentru a obține un ramburs.
Livrarea comenzilor online efectuate pe site-ul PUPA costă 39 lei, dar este gratuită pentru comenzi mai mari de 259 lei! Pentru mai multe detalii te invităm pe pagina Livrări.
Această substanță nu este introdusă în niciunul din produsele noastre.
Poți verifica prezența substanțelor la care ai intoleranță (ovăz, grâu, secară, orz și derivatele acestora) consultând lista ingredientelor prezentată pe toate ambalajele produselor cosmetice. Te avertizăm însă că este posibil ca alte materii prime să conțină astfel de urme ca resturi de prelucrare.
Acest conservant nu este introdus în niciunul din produsele noastre.
Folosirea nichelului în cosmetică este interzisă. Îți putem garanta așadar că PUPA nu îl introduce în produsele sale. Cu toate acestea, dat fiind faptul că materiile prime pe care le folosim (chiar dacă sunt certificate și deci au fost supuse unei serii de controale de calitate) ar putea conține ca impurități urme de metale precum nichelul în cantități foarte mici, nu putem oferi certitudinea absenței totale a acestui metal.
Dacă cunoști substanța care declanșează reacția alergică poți verifica dacă aceasta este prezentă în lista ingredientelor de pe toate ambalajele produselor cosmetice. Dacă însă nu cunoști substanța care cauzează alergia, îți recomandăm să aplici produsul pe o zonă restrânsă a pielii pe interiorul antebrațului: dacă observi un efect de înroșire, chiar și ușor, te sfătuim să nu-l utilizezi și să încerci un alt produs cosmetic conform aceleiași metode, întrucât compoziția fiecărui produs este diferită.
Îți recomandăm să cumperi acele produse cosmetice care au mențiunea „testat dermatologic”. Pentru o siguranță și mai mare, aplică produsul pe o zonă restrânsă a pielii pe interiorul antebrațului: dacă observi un efect de înroșire, chiar și ușor, te sfătuim să nu-l utilizezi și să încerci un alt produs cosmetic conform aceleiași metode, întrucât compoziția fiecărui produs este diferită.
Acest lucru se poate verifica pe cutie, pe etichetă sau pe recipient unde există mențiunea "testat dermatologic".
Toate produsele noastre, fiind conforme cu dispozițiile europene (76/768) și italiene (713/86) în domeniul produselor cosmetice, respectă în mod strict standardele și sunt sigure. Produsele cosmetice PUPA sunt realizate cu maximă atenție; acestea sunt supuse mai multor teste de calitate și de siguranță conduse de laboratoare independente și certificate, în colaborare cu instituții universitare.
Denumirile ingredientelor sunt indicate cu ajutorul unui cod internațional numit INCI (International Nomenclature for Cosmetic Ingredients), unic pentru toate țările membre ale Uniunii Europene și folosit și în alte țări precum SUA, Rusia, Brazilia, Canada, Africa de Sud, etc. Astfel se poate cunoaște compoziția produselor cumpărate și se poate identifica eventuala prezență a substanțelor care provoacă reacții alergice..
Legile europene și italiene privind produsele cosmetice prevăd că, pentru produsele a căror stabilitate este mai mare de 30 luni, nu este obligatorie menționarea termenului de valabilitate. În schimb este necesară precizarea PAO (Period After Opening), reprezentată de o cutie pe care se indică numărul de luni pe parcursul cărora produsul, odată deschis, va putea fi utilizat fără riscuri pentru consumator.
Dacă produsul se află încă în gamă (verifică mai întâi pe site) îl poți căuta în parfumeriile din zona ta. Dacă produsul nu mai este în gamă personalul nostru te poate ajuta să găsești un alt produs care se apropie cât mai mult de caracteristicile pe care le cauți.
TPrețurile recomandate pentru public sunt indicate în fișele fiecărui produs.
I nostri prodotti sono distribuiti nelle profumerie su tutto il territorio nazionale e nelle aree specifiche dedicate alla bellezza all’interno di grandi magazzini.
Nella sezione del sito punti vendita potrai trovare l’elenco e scegliere il punto vendita più vicino a te, cercando per città o provincia.
Nu, caseta se vinde numai cu toate produsele împreună. De asemenea, nu există rezerve pentru a înlocui produsele de machiaj din casete.
Pe site sunt prezentate casetele puse în vânzare în acest moment. Dacă cauți o casetă din trecut poți cere informații la punctele de vânzare, s-ar putea să ai noroc și să găsești caseta care îți lipsește din colecție.
Depinde de fenotipul dumneavoastră. Dacă aveţi o piele foarte deschisă, puteţi aplica o dată pe zi timp de minim o săptămână. Dacă aveţi o piele mai închisă, este suficient să aplicați timp de două sau trei zile înainte de expunere. Ca și în cazul altor produse de tratament, rezultatul este subiectiv, acesta depinzând de capacitatea naturală a corpului de a produce melanină.
Nu. Autobronzantele închid pielea la culoare prin intermediul unei legături chimice cu aceasta, conferind în mod inofensiv celulelor superficiale o nuanță de chihlimbar, similară unui bronz natural. Super Activatorul – datorită ingredientului activ SUN BOOSTER – stimulează producția de melanină și promovează un bronz natural.
Se aplică la duș pe pielea curată și încă umedă – lăsați să acționeze câteva minute şi clătiți.
Nu. Sfatul nostru este să folosiţi întotdeauna o protecţie solară corespunzătoare fenotipului dvs. Activatorul nu oferă nicio protecţie solară.
Spray-urile noastre de soare au o durată de utilizare (verificată prin teste efectuate pe produse) similară cu spray-urile invizibile ale concurenţei. Folosind un spray invizibil pentru prima dată, veți avea tendinţa de a "exagera" în aplicarea produsului, fiind induși în eroare de faptul că produsul este invizibil pe piele. După ce vă veți obişnui cu acest mod nou de aplicare, veți ajunge să folosiți cantitatea corectă de produs.
Nu, pentru că se va "rupe" filmul protector.
Conțin doar aer comprimat.
Îți recomandăm să folosești Scrubul Salin Remodelator pe parcursul întregului an.
Înainte de vară: pentru a elimina celulele moarte și a favoriza o bronzare mai omogenă și mai luminoasă.
După anotimpul estiv: pentru a reda pielii moliciunea și a elimina diferențele de culoare.
În timpul iernii: atunci când pielea este deosebit de uscată și se descuamează din cauza frigului.
Da. Scrubul Salin Remodelator poate fi folosit și pe pielea uscată, pentru o acțiune exfoliantă mai intensă. De exemplu poate fi aplicat pe zonele mai uscate și aspre precum coate, câlcâie, genunchi.
Da. Crema Tonifiantă Remodelatoare de Corp, datorită conținutului ridicat de Escina, este un tratament ideal în toate stadiile celulitei. Prin îmbunătățirea microcirculației, datorită acțiunii drenante a principiului activ, se poate reduce acumularea lichidelor în exces care contribuie la apariția aspectelor inestetice.
Da. Îți recomandăm să aplici Crema modelatoare pentru interiorul brațelor pe pielea curată, printr-un masaj energic de la cot înspre umăr, înainte de crema de corp obișnuită.
Da. Crema modelatoare pentru sâni este recomandată în special pentru sânii mari dar este un tratament ideal pentru toate tipurile de sâni caracterizate de pierderea tonicității, respectiv pentru micșorarea sau prevenirea vergeturilor.
Întreruperea aplicării are drept consecință, în timp, revenirea graduală la situația de dinaintea tratamentului, deoarece masa de grăsime a sânului care s-a dezvoltat tinde să se reducă în timp. Se recomandă așadar un tratament de menținere: aplicați zilnic produsul o dată pe zi.
Formula Volumizantului pentru Sâni și a Volumizantului pentru Sâni cu Acțiune Rapidă este sigură pentru că nu influențează în niciun fel sistemul hormonal. Principiul activ VOLUFILINE care determină creșterea în volum a sânilor acționează numai local asupra masei de grăsime.
Toate produsele de tratament PUPA, fiind conforme cu dispozițiile europene (76/768) și italiene (713/86) în domeniul produselor cosmetice, respectă în mod strict standardele și sunt sigure. Produsele cosmetice PUPA sunt realizate cu maximă atenție; acestea sunt supuse mai multor teste de calitate și de siguranță conduse de laboratoare independente și certificate, în colaborare cu instituții universitare.
Da. Toate produsele de tratament PUPA sunt „testate dermatologic”. Pentru o siguranță și mai mare, îți recomandăm să aplici produsul pe o zonă restrânsă a pielii pe interiorul antebrațului: dacă observi un efect de înroșire, chiar și ușor, te sfătuim să nu-l utilizezi.
Nu, există diferite stadii ale celulitei, iar produsele anticelulitice Pupa tratează în mod adecvat diversele exigențe.
Diferitele stadii ale celulitei pot fi recunoscute în baza anumitor efecte vizibile nedorite. Este foarte importantă alegerea celui mai potrivit tratament pentru propriile exigențe.

Alege INTENSIVE TREATMENT FOR WATER RETENTION AND CELLULITE dacă ai:
- celulită incipientă, apărută de curând;
- celulită vizibilă doar ciupind pielea (apăsând pielea cu degetele sau încrucișând picioarele, apar mici găuri sau denivelări ale pielii);
- primele acumulări de grăsime localizată;
- retenție de apă, țesuturi umflate și prea puțin tonifiate.

Alege produsul INTENSIVE TREATMENT FOR DEEP & VISIBLE CELLULITE dacă ai:
- celulită prezentăde mai mult timp;
- celulită foarte evidentă;
- piele cu aspect de coajă de portocală chiar și fără apăsarea țesuturilor cu degetele;
- grăsime localizată și micro noduli adipoși în relief, perceptibili la atingere;
- în stadiile mai avansate, țesuturile reci la atingere și sensibilitate la palpare.
Diferitele stadii ale celulitei pot fi recunoscute în baza anumitor efecte vizibile nedorite. Este foarte importantă alegerea celui mai potrivit tratament pentru propriile exigențe.

Alege INTENSIVE TREATMENT FOR WATER RETENTION AND CELLULITE dacă ai:
- celulită incipientă, apărută de curând;
- celulită vizibilă doar ciupind pielea (apăsând pielea cu degetele sau încrucișând picioarele, apar mici găuri sau denivelări ale pielii);
- primele acumulări de grăsime localizată;
- retenție de apă, țesuturi umflate și prea puțin tonifiate.

Alege produsul INTENSIVE TREATMENT FOR DEEP & VISIBLE CELLULITE dacă ai:
- celulită prezentăde mai mult timp;
- celulită foarte evidentă;
- piele cu aspect de coajă de portocală chiar și fără apăsarea țesuturilor cu degetele;
- grăsime localizată și micro noduli adipoși în relief, perceptibili la atingere;
- în stadiile mai avansate, țesuturile reci la atingere și sensibilitate la palpare.
Nu neapărat. Pot exista persoane tinere cu un stadiu avansat de lelulită și persoane mai ăn vârstă care prezintă doar umflături ale țesuturilor cauzate de retenția de apă. Cu toate acestea este mai des întâlnită cu trecerea anilor, prezența celulitei în stadii mai avansate.
TEHNOLOGIA CEL-CONCEPT 20 %, noutate absolută în exclusivitate de la laboratoarele Pupa. Este vorba de un vector ultra-micronizat care acționează mai repede și cu mai mare precizie principiile active anti-acumulare și anti-apă. Datorită rapidității și preciziei vectorului, produsele Anticelulitice adecvate Pupa permit obținerea unui rezultat rapid față de un produs cosmetic tradițional.
Primele rezultate vizibile în 2 săptămâni.
Dacă celulita ta este incipientă și este asociată cu retenția de apă, nu obții un efect mai intens dacă folosești produsul Intensive Treatment for Deep & Visible Cellulite. Este important să alegi un produs potrivit tipului de celulită pentru ca acesta să fie eficient. Pentru celulita incipientă, Intensive Treatment for Water Retention and Cellulite este performant și eficient în combaterea problemei. Ambele anticelulitice Pupa sunt concentrate și eficiente în același mod: sunt două formule concepute pentru două tipuri de celulită diferite.
Nu există contraindicații întrucât Anticeluliticele Pupa nu conțin hormoni tiroidieni care să influențeze cu tiroida sau sistemul hormonal. Folosirea acestui tip de hormoni este admisă prin lege doar în medicamente.
Da, anticeluliticele Pupa nu influențează sistemul hormonal, deci nu creează probleme în cazul administrării anticoncepționalelor.
Ca orice tratament cosmetic care nu a fost testat pe femei însprcinate, și anticeluliticele Pupa nu sunt recomandate în sarcină.
Tratament de bază:
Pentru ambele tratamente anticelulitice, de 2 ori pe zi dimineața și seara, cel puțin 4 săptămâni. Anticeluliticele Pupa, datorită TEHNOLOGIEI CEL-CONCEPT 20% acționează rapid. Primele rezultate sunt vizibile în 2 săptămâni.
Întreţinere:
O dată pe zi, dimineața sau seara după preferințe. În tratamentele cosmetice întreținerea este mereu necesară pentru păstrarea rezultatelor obținute.
Ca toate produsele cosmetice, la sfârșitul tratamentului, rezultatele obținute vor fi gradual mai puțin vizibile. Dacă vrei să păstrezi mai mult timp efectele benefice se recomandă continuarea întreținerii cu aplicarea o dată pe zi.
Anticeluliticele Pupa sunt suficient de hidratante pentru a nu fi nevoie folosirea altui produs ulterior.
Pentru că este un aliat valabil care ajută la netezirea aspectului de coajă de portocală și la reducerea retenției de apă. Gomajul Intensive Anti-Cellulite Scrub Pupa este îmbogățit cu principii active de tratament:
- CAFEINĂ, pentru a ajuta pielea să elimine grăsimile acumulate în exces;
- ESCINĂ, extrasă din hippocastanum, pentru a spori activitatea drenantă și pentru a elimina excesul de apă din țesuturi.
Este ideal combinat cu un tratament anticelulitic Pupa pentru că micro exfolierea cosmetică pregătește pielea pentru a primi formulele și TEHNOLOGIA CEL-CONCEPT 20%.
Programul tratamentului:
Pentru o acțiune de masaj anticelulitic folosiți de două ori pe săptămână timp de cel puțin 4 săptămâni. Primele rezultate sunt vizibile în 2 săptămâni. Gomajul Intensive Anti-Cellulite Scrub poate fi folosit tot anul pentru a menține pielea netedă și tonică pentru o acțiune prelungită anticelulitică și anti-apă.
Programul tratamentului:
Pentru o acțiune de masaj anticelulitic folosiți de două ori pe săptămână timp de cel puțin 4 săptămâni. Primele rezultate sunt vizibile în 2 săptămâni. Gomajul Anticelulitic Intensiv Intensive Anti-Cellulite Scrub poate fi folosit tot anul pentru a menține pielea netedă și tonică pentru o acțiune prelungită anticelulitică și anti-apă.
După înlăturarea nămolului la duș poți folosi tratamentul tău obișnuit pe pielea uscată. Dacă dorești o acțiune anticelulitică completă te sfătuim să folosești un tratament anticelulitic Pupa alegând între Intensive Treatment for Deep & Visible Cellulite și Intensive Treatment for Water Retention and Cellulite. Poți folosi, de asemenea, de două ori pe săptămână Gomajul Intensive Anti-Cellulite Scrub care va perfecționa acțiunea anticelulitică lăsând pielea fină și catifelată.
Formula nămolului anticelulitic este foarte delicată, deci nu există contraindicații în utilizarea produsului în cazul fragilității capilare.
Nu există contraindicații pentru expunerea la soare după tratament.
Da, nu există un sezon recomandat pentru utilizarea Nămolului. Te sfătuim să îl folosești când dorești să te simți în formă.
Nămolul este un super concentrat care acționează fără ca produsul să trebuiască să fie acoperit cu peliculă transparentă. Este foarte plăcut de utilizat, întrucât nu se lipește, nu murdărește și are un parfum balsamic plăcut.
O lejeră și plăcută senzație de rece este simptomul unei acțiuni corecte și eficiente a produsului.
Dacă intervalul de acțiune este mai mare, nu este nicio problemă. Formula delicată a Nămolului nu usucă și nu înroșește pielea. Principiile active fin produs rămân în contact cu pielea mai mult timp facilitând penetrarea.
Rezultatele obținute în 4 săptămâni de tratament se păstrează până la 30 de zile de la ultima utilizare.
Pe coapse și fese: cu ambele mâini faceți mișcări circulare de jos în sus, apăsând pentru a stimula drenajul. Pe abdomen: aplicați produsul ciupind ușor pielea pe toată zona supusă tratamentului, apoi cu un masaj cu mâinile deschise, de la buric spre exterior. Continuați masajul circular pe șolduri.
LIM CONCEPT: un amestec exclusiv de extracte vegetale care încetinește stocarea grăsimilor, stimulează arderea grăsimilor și restabilește echilibrul în țesuturile pielii pentru o acțiune anticelulitică rapidă.
SLIM CONCEPT asigură, de asemenea, efectul anti-reapariție. Reducând prezența acizilor grași, în mod special “Trans Fatty Acids”, favorizează corecta funcționare a fiziologiei țesutului adipos, încetinind astfel reapariția celulitei.
CONCENTRATO HA PATCH COMPLEX (conține Acid Hialuronic cu diverse proprietăți moleculare):
- Acidul Hialuronic cu mare greutate moleculară creează o peliculă pe piele “efect patch” care favorizează penetrarea activilor și optimizează eficiența.
- Acidul Hialuronic cu greutate moleculară mică reglează echilibrul de apă în țesuturile pielii având o acțiune care favorizează fermitatea și care tonifiază.
- ESCINA: extrasă din Hippocastanum, favorizează funcționalitatea microcirculației pentru o acțiune drenantă.
- CAFEINA: facilitează eliminarea grăsimilor, pentru o acțiune anti-acumulare.
Scăderea medie a circumferinței coapsei este de 3,07cm. Test dublu-orb placebo-controlat.
Alege ANTI-CELLULITE ACTIVE CONCENTRATE dacă ai:

- celulită deja formată de mai mult timp
- acumulări adipoase perceptibile la atingere
- retenție de apă, țesuturi umflate și fără tonus

și dacă vrei:

- să încetinești reapariția celulitei până la 30 de zile de la ultima utilizare.
Nu, nu există contraindicații. După aplicarea volumizantului BREAST ENHANCER FIRMING CREAM și înainte de orice expunere directă la soare, este importantă aplicarea unui produs cu SPF adecvat propriului tip de piele.
Volumizantul BREAST ENHANCER FIRMING CREAM este un tratament cosmetic hipoalergenic și testat dermatologic care nu influențează în niciun fel sistemul hormonal.
Prezența VITAMINEI E și a VITAMINEI F în formulă asigură o piele fină, elastică și protejată fără a fi necesară utilizarea unui produs de hidratare ulterior.
Creșterea medie a circumferinței sânilor este de 1,04 cm. Test dublu-orb placebo-controlat.
Pentru a păstra rezultatele obținute în 8 săptămâni de dublă aplicare dimineața și seara, trebuie să prelungiți utilizarea tratamentului, o dată pe zi.
Încă de la primele aplicări, pielea este imediat mai fermă, tonică și elastică. Utilizarea constantă a produsului timp de 8 săptămâni, cu dublă aplicare dimineața și seara, asigură progresiv obiectivele de volum și fermitate. 
Pentru a răspunde eficient diferitelor tipologii de celulită este necesară deținerea formulelor adecvate. Din acest motiv produsele anticelulitice Pupa asociază TEHNOLOGIEI CEL-CONCEPT 20% principii active specifice:
- INTENSIVE TREATMENT FOR WATER RETENTION AND CELLULITE (acțiune drenantă anti-apă, anti-retenție de apă): PHYTODREN (complex de Extracte drenante naturale stimulează drenajul lichidelor în exces din țesutul adipos favorizând o siluetă armonioasă și tonică).
- INTENSIVE TREATMENT FOR DEEP & VISIBLE CELLULITE (acțiune reechilibrantă a țesuturilor pielii): OAT-CALM (extract de ovăz cu putere calmantă, ajută la restabilirea echilibrului în țesuturile pielii cu celulită avansată, favorizând astfel restabilirea sensibilității normale a pielii la palpare).
Dacă vrei să lucrezi cu noi, poți să ne trimiți cv-ul tău prin intermediul formularului de la pagina Lucrează cu noi. Departamentul de Resurse Umane te va contacta în cazul în care există un post potrivit profilului tău.
Produsele noastre, în fază de studiu, sunt testate de laboratoarele Clinice care desfășoară teste de siguranță și eficiență. Nu ne folosim în această fază de teste experimentale pe consumatoare. Atunci când produsele sunt deja la vânzare, uneori organizăm probe ale produselor cu admiratoarele noastre. De aceea te sfătuim să te înscrii la PUPA Official Fan Page pe Facebook și să urmărești inițiativele noastre pentru a participa la probele produselor.
Produsele sunt distribuite în magazinele noastre de pe întreg teritoriul țării. Descoperă punctul de vânzare cel mai apropiat de tine.
Poți lua catalogul tipărit din punctele noastre de vânzare.
Poți încerca produsele noastre înainte de a le cumpăra folosind testerele din magazine. Descoperă punctul de vânzare cel mai apropiat de tine.
Produsele finite PUPA nu sunt testate pe animale conform prevederilor legislației în domeniul produselor cosmetice din 2004. Pupa s-a angajat încă de la început să respecte alegerile prezente și viitoare ale legiuitorului în ceea ce privește legislația în materie. Modul nostru de a proceda este prin urmare o aderare voluntară la liniile directoare ale comunității europene care recomandă, din motive etice, efectuarea testelor in vitro și a testelor in vivo pe voluntari umani sub control dermatologic. Testul in vitro poate prevedea posibilele efecte iritative, astfel încât fiecare voluntar uman se poate supune în deplină siguranță verificării in vivo. În schimb, în ceea ce privește ingredientele este necesar să se facă distincția între:
- ingredientele care sunt utilizate de decenii întregi pentru pregătirea produselor cosmetice și care conțin un dosar toxicologic cu datele experimentării pe animale efectuate în trecut;
- pentru materiile prime descoperite recent, după 2009, este obligatoriu ca experimentarea pe animale să fie înlocuită de metode alternative aprobate științific.
De asemenea, din 2009 până în 2013, interdicția s-a extins și la comercializarea produselor cosmetice care conțin ingrediente testate pe animale în țările din afara UE. În concluzie, în ciuda importantelor progrese făcute în acești ani, pentru folosirea exclusivă a metodelor alternative este nevoie de eforturi suplimentare și de dezvoltarea cunoștințelor științifice astfel încât aceste metode să poată garanta toate aspectele legate de siguranța produselor și a ingredientelor în vederea protejării sănătății consumatorilor, care rămâne adevărata prioritate.
În ceea ce privește PUPA, marca reafirmă că nu efectuează teste pe animale pentru produsele sale finite.
Ai nevoie de ajutor? Nu îți face griji, suntem aici pentru tine

PUPA Milano este marcă comercială a Micys Company S.p.A.

Adresa:
Via A. De Gasperi, 22
23880 Casatenovo, LC
ITALY