Vamp! Scented Trasparente Base & Top Coat - PUPA Milano
Vamp! Scented Trasparente Base & Top Coat
Lei 43,00

Vamp! Scented Trasparente Base & Top Coat

Bază și top coat transparent parfumat, parfum roșu.

9 ml / 0.30 fl oz / 230136A200

Lei 43,00
 
1

Vamp! reprezintă baza și top coat-ul cu aceleași arome ca Apa de Parfum Vamp!, perfect de utilizat împreună cu Lacul de unghii Vamp! pentru un rezultat profesional. Utilizat ca bază, protejează unghia și sporește aderența Lacului de unghii Vamp!. Utilizat ca top coat scoate în evidență strălucirea, efectul de plumping, rezistența și acționează ca „fragrance booster” pentru Lacul de unghii Vamp!. Parfumul este emanat când lacul de unghii este uscat și datorită concentrației ridicate de parfum din formulă, unghiile sunt parfumate delicat mai mult timp. Sticluța este o adevărată replică în miniatură a Apei de Parfum Vamp! și ia forma emblematică a Rimelului Vamp!. Aplicatorul „fan brush” - cu format plat tip evantai cu 300 fire și finisaj rotunjit - fixat de dopul cu nervuri, garantează o aplicare ușoară și acoperire uniformă și controlată.

Nu conține toluen, formaldehidă, DBP (dibutilftalat) și camfor
Testat dermatologic
Fără parabeni
Fabricat în Italia

24 M

Formula transparentă pe bază de nitroceluloză protejează unghia și sporește aderența lacului de unghii colorat. Agenții plasticizanți, pe de o parte, sigilează lacul de unghii colorat protejându-l împotriva ciobirii și sporindu-i rezistența, iar pe de altă parte, scot în evidență strălucirea cu efect de plumping. Prezența în formulă a aceleiași arome ca a Apei de Parfum Vamp! scoate în evidență parfumul Lacului de unghii Vamp!.

Parfum obraznic și senzual.

Aplică Baza și Top Coat-ul Vamp! pentru a proteja unghia și a spori rezistența Lacului de unghii Vamp!.
Aplică un strat din Lacul de unghii Vamp!.
Aplică Baza și Top coat-ul Vamp! pentru a scoate în evidență strălucirea, precum și pentru efect de plumping, rezistență și parfum.
Lasă fiecare strat să se usuce perfect. 
Parfumul este emanat când lacul de unghii, baza și top coat-ul sunt uscate.

Lista ingredientelor este actualizată în mod constant. Cu toate acestea, vă rugăm să consultați compoziția indicată pe ambalajele produselor.

ETHYL ACETATE, BUTYL ACETATE, NITROCELLULOSE, ADIPIC ACID/NEOPENTYL GLYCOL/TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, ISOPROPYL ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE), ETOCRYLENE, N-BUTYL ALCOHOL, TRIMETHYLPENTANEDIYL DIBENZOATE, POLYVINYL BUTYRAL, CI 60725 (VIOLET 2)

[Ljava.lang.String;@137f1bcc