• Pupa Milano își schimbă înfățișarea

  PUPA MILANO ÎȘI SCHIMBĂ ÎNFĂȚIȘAREA

  2019: Pupa Milano își schimbă înfățișarea și o face în stil mare. Cu un nou model ce ne reprezintă, o nouă imagine a firmei și cu un personaj secundar inedit. Dar haideți să o luăm în ordine.

  Descoperă mai mult
 • Natural Side

  NATURAL SIDE

  Natural Side este linia de produse pentru machiaj, prin care Pupa își exprimă latura sa green; o propunere de produse de frumusețe ce îmbină perfect naturalețea și atitudinea glamour.

  ÎNCEPE CUMPĂRĂTURILE
 • Produse În Ofertă

  PRODUSE ÎN OFERTĂ

  Oferte și reduceri exclusive la anumite produse selecționate. Make Up pentru a-ți scoate în evidență frumusețea, Colecții pentru a-ți crea look-ul preferat, Tratamente cosmetice specifice și produse pentru corp, pentru a-ți hidrata și hrăni pielea în deplină armonie.

  ÎNCEPE CUMPĂRĂTURILE

PUPA MILANO ONLINE SHOP

Bine ai venit în unicul magazin online oficial PUPA din România! Descoperă linia noastră de produse de make up, casetele, produsele pentru tratamentul feței și corpului și ideile de cadou perfecte pentru orice ocazie. Ghidează-te după sfaturile și tutorialele noastre video. Profită de promoțiile exclusive. Cumpără produsele noastre și online, direct de pe site-ul nostru oficial, ce asigură livrări rapide pe întreg teritoriul României.