• Eau de Parfum

  RED QUEEN EAU DE PARFUM

  O colecție de Eau de Parfum, complice al unei senzualități rafunate. Șase arome, fiecare inspirată dintr-o zonă olfactivă diferită, toate de descoperit, de iubit și de dăruit.

  Descoperă mai mult
 • Home Spa

  HOME SPA

  Un ritual profund și regenerant de binestare la tine acasă. Produse delicate, concepute pentru a dărui emoții și relaxare. Diferite arome, fiecare deosebindu-se prin Uleiuri Aromaterapeutice și Principii Active specifice.

  Descoperă mai mult
 • Pupart

  PUPART

  Revolutionary Style: noile truse povestesc despre sufletul Pupa. Modelele și culorile inspirate din tendințele cele mai importante ale momentului sunt cadrul principal.

  Descoperă mai mult

PUPA MILANO ONLINE SHOP

Bine ai venit în unicul magazin online oficial PUPA din România! Descoperă linia noastră de produse de make up, casetele, produsele pentru tratamentul feței și corpului și ideile de cadou perfecte pentru orice ocazie. Ghidează-te după sfaturile și tutorialele noastre video. Profită de promoțiile exclusive. Cumpără produsele noastre și online, direct de pe site-ul nostru oficial, ce asigură livrări rapide pe întreg teritoriul României.