• Natural Side

  NATURAL SIDE

  Natural Side este linia de produse pentru machiaj, prin care Pupa își exprimă latura sa green; o propunere de produse de frumusețe ce îmbină perfect naturalețea și atitudinea glamour.

  ÎNCEPE CUMPĂRĂTURILE
 • Urban Inspiration

  URBAN INSPIRATION

  Stilul urban și contemporan își găsește expresia într-o colecție în ediție limitată, cu forme liniare și minimale. O linie care exprimă povestea unei femei moderne.

  ÎNCEPE CUMPĂRĂTURILE
 • Produse În Ofertă

  PRODUSE ÎN OFERTĂ

  Oferte și reduceri exclusive la anumite produse selecționate. Make Up pentru a-ți scoate în evidență frumusețea, Colecții pentru a-ți crea look-ul preferat, Tratamente cosmetice specifice și produse pentru corp, pentru a-ți hidrata și hrăni pielea în deplină armonie.

  ÎNCEPE CUMPĂRĂTURILE

PUPA MILANO ONLINE SHOP

Bine ai venit în unicul magazin online oficial PUPA din România! Descoperă linia noastră de produse de make up, casetele, produsele pentru tratamentul feței și corpului și ideile de cadou perfecte pentru orice ocazie. Ghidează-te după sfaturile și tutorialele noastre video. Profită de promoțiile exclusive. Cumpără produsele noastre și online, direct de pe site-ul nostru oficial, ce asigură livrări rapide pe întreg teritoriul României.