• Lasting Color Peel-Off

  LASTING COLOR PEEL-OFF

  Lac de unghii cu efect glitter exploziv, cu tehnologie peel off ce permite îndepărtarea produsului în orice moment, fără a folosi dizolvant pentru lac de unghii.

  Descoperă mai mult
 • Produse În Ofertă

  PRODUSE ÎN OFERTĂ

  Oferte și reduceri exclusive la anumite produse selecționate. Make Up pentru a-ți scoate în evidență frumusețea, Colecții pentru a-ți crea look-ul preferat, Tratamente cosmetice specifice și produse pentru corp, pentru a-ți hidrata și hrăni pielea în deplină armonie.

  ÎNCEPE CUMPĂRĂTURILE
 • Make Up Stories Compact

  MAKE UP STORIES COMPACT

  Trusă 7 Farduri de pleoape Multi Finish. Creează look-ul tău exclusivist pentru ochi, alegând între 7 culori îmbinate între ele și 3 texturi ultra performante cu aplicare imediată.

  Descoperă mai mult

PUPA MILANO ONLINE SHOP

Bine ai venit în unicul magazin online oficial PUPA din România! Descoperă linia noastră de produse de make up, casetele, produsele pentru tratamentul feței și corpului și ideile de cadou perfecte pentru orice ocazie. Ghidează-te după sfaturile și tutorialele noastre video. Profită de promoțiile exclusive. Cumpără produsele noastre și online, direct de pe site-ul nostru oficial, ce asigură livrări rapide pe întreg teritoriul României.