• Eau de Parfum

  RED QUEEN EAU DE PARFUM

  O colecție de Eau de Parfum, complice al unei senzualități rafunate. Șase arome, fiecare inspirată dintr-o zonă olfactivă diferită, toate de descoperit, de iubit și de dăruit.

  Descoperă mai mult
 • Home Spa

  HOME SPA

  Un ritual profund și regenerant de binestare la tine acasă. Produse delicate, concepute pentru a dărui emoții și relaxare. Diferite arome, fiecare deosebindu-se prin Uleiuri Aromaterapeutice și Principii Active specifice.

  Descoperă mai mult
 • Oferte

  OFERTE

  Oferte și reduceri exclusive la anumite produse selecționate. Make Up pentru a-ți scoate în evidență frumusețea, Colecții pentru a-ți crea look-ul preferat, Tratamente cosmetice specifice și produse pentru corp, pentru a-ți hidrata și hrăni pielea în deplină armonie.

  Descoperă mai mult

PUPA MILANO
ONLINE SHOP

Bine ai venit în unicul magazin online oficial PUPA din România! Descoperă linia noastră de produse de make up, casetele, produsele pentru tratamentul feței și corpului și ideile de cadou perfecte pentru orice ocazie. Ghidează-te după sfaturile și tutorialele noastre video. Profită de promoțiile exclusive. Cumpără produsele noastre și online, direct de pe site-ul nostru oficial, ce asigură livrări rapide pe întreg teritoriul României.

Produsele noastre
cele mai căutate