Lacul de unghii I’m Precious are un finish strălucitor, datorită perlelor de mari dimensiuni din formula sa, care conferă profunzime vizuală și multidimensionalitate. Poate fi aplicat ca atare pentru o explozie de strălucire sau ca top coat pentru a avea o sclipire multidimensională.

Maxi aplicatorul plat, cu 440 fire tăiate pe rotund, asigură o preluare și o aplicare optimă.

Nu conține toluen, formaldehidă, DBP (dibutilftalat) și camfor
Fără parabeni
Made in Italy

36M 5 ml / 0.17 fl oz

Lacul de unghii  I’m Precious are o formulă bogată în rășini și plasticizante care creează o peliculă super strălucitoare și rezistentă, cu uscare rapidă. Textura este caracterizată de o vâscozitate mare pentru un efect de acoperire perfectă și pentru o suprafață plină și netedă.

Nu conține toluen, formaldehidă, DBP (dibutilftalat) și camfor
Fără Parabeni
Made in Italy

Înainte de a aplica lacul de unghii colorat, folosește întotdeauna o bază specială Pupa pentru a proteja unghia și pentru a spori rezistența lacului de unghii. Aplică apoi culoarea I’M Precious în 2 straturi, lăsând să se usuce complet între o aplicare și cealaltă. Pentru a scoate în evidență volumul și finish-ul lucios, aplică lacul Gel Top Coat. Recomandare: pentru a spori rezistența lacului de unghii, întinde culoarea și pe vârful unghiei.

Lista ingredientelor este actualizată în mod constant. Cu toate acestea, vă rugăm să consultați compoziția indicată pe ambalajele produselor.

BUTYL ACETATE, ETHYL ACETATE, NITROCELLULOSE, ADIPIC ACID/NEOPENTYL GLYCOL/TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, ISOPROPYL ALCOHOL, STYRENE/ACRYLATES COPOLYMER, STEARALKONIUM HECTORITE, TRISILOXANE, DIACETONE ALCOHOL, SILICA, BIS-HYDROXYETHOXYPROPYL DIMETHICONE/IPDI COPOLYMER ETHYLCARBAMATE, OXIDIZED POLYETHYLENE, POLYHYDROXYSTEARIC ACID, ALUMINUM HYDROXIDE

(+/-) MAY CONTAIN:

CALCIUM ALUMINUM BOROSILICATE, CALCIUM SODIUM BOROSILICATE, CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), CI 77491, 77492, 77499 (IRON OXIDES), CI 77861 (TIN OXIDE), CI 15850 (RED 6 LAKE, RED 7 LAKE), CI 19140 (YELLOW 5 LAKE)