O mască din țesut îmbibată într-un tratament intensiv care acționează în câteva minute pentru un rezultat imediat. Ajută la destinderea semnelor de expresie și a ridurilor fine îmbunătățind elasticitatea pielii. Formula nu conține parfum, pentru a fi și mai delicată pe epidermă.
Ideal pentru o zi stresantă pentru a destinde tenul și a-l face revigorat și neted pentru toată seara.

Pentru toate tipurile de piele
Cu risc scăzut de reacții alergice
Testat dermatologic
Fără Parabeni

Fabricată în Italia

18 ml / 0.60 fl oz

Țesutul subțire se așează ca o a doua piele și permite tratamentului să acționeze intensiv pentru un rezultat imediat. Extractul de Bambus bogat în antioxidanți ajută la prevenirea semnelor de îmbătrânire. Acidul Hialuronic hidratează și hrănește pielea. 

Pentru toate tipurile de piele
Cu risc scăzut de reacții alergice
Testat dermatologic
Fără Parabeni

Fabricată în Italia

Deschideți și întindeți masca. Aplicați pe fața curată pentru ca țesutul să aibă aderență perfectă. Lăsați să acționeze 15/20 minute și relaxați-vă. Îndepărtați masca și masați delicat pentru ca produsul în exces să se absoarbă.

Lista ingredientelor este actualizată în mod constant. Cu toate acestea, vă rugăm să consultați compoziția indicată pe ambalajele produselor.

AQUA (WATER), HYDROXYETHYLCELLULOSE, HYDROXYPROPYL CYCLODEXTRIN, HYDROXYACETOPHENONE, GLYCERIN, CHLORPHENESIN, SODIUM HYALURONATE, TETRASODIUM EDTA, LACTIC ACID, BAMBUSA VULGARIS LEAF/STEM EXTRACT, HYDROLYZED RICE PROTEIN, GLYCINE SOJA (SOYBEAN) PROTEIN, SUPEROXIDE DISMUTASE, SODIUM DEXTRAN SULFATE