Top Coat Lipgloss - PUPA Milano
Top Coat Lipgloss
Lei 31,00
New

Top Coat Lipgloss

Top coat cu efect de lipgloss

4,5 ml - 0.15 fl oz / 230147A100

Lei 31,00
 
1

Top coat-ul cu efect de lipgloss este perfect pentru a fi folosit în combinație cu lacul de unghii Lipgloss Nails. Utilizarea combinată îmbunătățește finishul ultra-lucios, cu efect de oglindă, amplifică efectul de umplere 3D și prelungește rezistența lacului de unghii.
Rezultatul este o manichiură cu efect hyper lipgloss!
Aplicatorul „fan brush” - cu format plat tip evantai cu 300 fire și finish rotunjit - garantează o aplicare simplă și ușoară și o acoperire uniformă și controlată a culorii. (uguale agli smalti neon party) 
Ambalajul practic și modern este hiper-feminin prin detaliile delicate de culoare roz.

Nu conține: toluen, formaldehidă, DBP (dibutilftalat) și camfor
Testat dermatologic
Fără parabeni
Fabricat în Italia

 

24M

Amestecul de polimeri îmbunătățește finishul ultra-lucios al lacului de unghii.
Concentrația mare de agenți filmogeni amplifică volumul 3D al lacului de unghii, în timp ce agenții plasifianți creează o peliculă super rezistentă pe unghie, prelungind rezistența lacului de unghii.

Nu conține: toluen, formaldehidă, DBP (dibutilftalat) și camfor
Testat dermatologic
Fără parabeni
Fabricat în Italia

 

Înainte de a aplica lacul de unghii, folosește întotdeauna o bază specială Pupa, pentru a proteja unghia și pentru a spori rezistența lacului. (uguale allo smalto Neon Party) 
Aplică lacul de unghii Lipgloss Nails în 1 sau 2 straturi în funcție de intensitatea dorită a culorii, lăsând să se usuce complet între o aplicare și cealaltă.
Pentru a accentua finishul extra lucios, efectul de umplere și pentru a prelungi rezistența, aplică top coat-ul Lipgloss Nails și lasă-l să se usuce perfect.
 

Lista ingredientelor este actualizată în mod constant. Cu toate acestea, vă rugăm să consultați compoziția indicată pe ambalajele produselor.

INGREDIENTS
BUTYL ACETATE,ETHYL ACETATE,ACRYLATES COPOLYMER,NITROCELLULOSE,ACETYL TRIBUTYL CITRATE,ADIPIC ACID/NEOPENTYL GLYCOL/TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER,ISOPROPYL ALCOHOL,ETOCRYLENE,TRIMETHYLPENTANEDIYL DIBENZOATE,CI 60725 (VIOLET 2)
 

[Ljava.lang.String;@6c8831d9
Vizualizate recent
Ultimele vizualizate
Lei 31,00
New

Top Coat Lipgloss

Top coat cu efect de lipgloss
Lei 31,00