Luciu de buze cu efect de volum datorită unui complex de substanțe active cu efect de plumping. Finish lucios și strălucitor

Testat clinic și dermatologic
Fabricat în Italia

 

12M 5 ml - .16 fl oz

Textura este îmbogățită cu substanțe active care stimulează microcirculația buzelor, intensificând culoarea. 
Buzele au mai multă culoare, sunt mai netede și pline de volum. 

Aplică luciul din centrul buzelor înspre colțuri urmând forma naturală a gurii tale, mai întâi pe buza superioara, apoi pe cea inferioară. Aplicatorul, moale și flexibil, asigură o eliberare optimă a produsului și deci o întindere perfectă.
Senzația ușoară de prurit din primele 10-20 de minute după aplicare este semnul că formula acționează. În caz de neplăceri sau roșeață persistentă, îndepărtează produsul și oprește utilizarea.

Lista ingredientelor este actualizată în mod constant. Cu toate acestea, vă rugăm să consultați compoziția indicată pe ambalajele produselor.

POLYBUTENE,DIISOSTEARYL MALATE,HYDROGENATED POLYISOBUTENE,TRIDECYL TRIMELLITATE,ETHYLHEXYL PALMITATE,PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE,DILINOLEIC ACID/PROPANEDIOL COPOLYMER,SILICA DIMETHYL SILYLATE,TOCOPHERYL ACETATE,MENTHOXYPROPANEDIOL,OCTYLDODECANOL,AROMA (FLAVOR),METHYL NICOTINATE,LECITHIN,GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL,ZINGIBER OFFICINAL (GINGER) ROOT OIL,CAPSICUM FRUTESCENS FRUIT EXTRACT,ARACHIDYL PROPIONATE,RETINYL PALMITATE,TOCOPHEROL,ETHYL LINOLENATE,ETHYL LINOLEATE
ETHYL OLEATE


[(+/-)MAY CONTAIN:


SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE,CI 75470 (CARMINE),CI 77861 (TIN OXIDE),CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE)]

Contains Carmine as a colour additive