FAQ

Cum te poți înscrie?
+
Te poți înscrie gratuit la toate punctele de vânzare PUPA MILANO completând un formular corespunzător pe tabletele prezente în magazin sau online la următorul link: loyalty.pupamilano.ro
Înscrierea la PUPACARD costă?
+
Nu, înscrierea la PUPACARD este gratuită.
Pot utiliza cardul meu PUPACARD online?
+
Ne pare rău, dar poți acumula puncte doar prin cumpărăturile făcute în magazin. Prin accesarea acestui site (link), poți vedea punctele acumulate și istoricul cumpărăturilor făcute.
Cum pot acumula puncte cu cardul meu PUPACARD?
+
Pentru fiecare 45 lei cheltuiți, Participantul va primi un punct. După acumularea primelor 10 puncte, pentru fiecare 10 puncte succesive vor fi adaugate 2 puncte extra. Achiziționarea produselor cu preț redus sau la promoție nu generează acumularea de puncte. Valoarea unui punct este de 2 lei. Participantul are dreptul să folosească punctele acumulate la achiziționarea produselor în magazinele PUPA MILANO. Punctele sunt valabile până la 31.12. a fiecărui an calendaristic.
Nu reușesc să accesez website-ul cu adresa mea de email și cu ID CARD
+
• În cazul în care nu îți amintești ID CARD-ul, utilizează funcția specială „recuperează ID CARD şi introdu adresa ta de email” pentru a primi cardul tău PUPACARD digital.
• Dacă nu îți amintești adresa de email asociată cardului tău PUPACARD, te rugăm să contactezi serviciul clienţi la adresa.
Mi-am pierdut cardul fizic PUPACARD, ce trebuie sa fac?
+
Pe website poți recupera cardul PUPACARD asociat adresei tale de email. Vei primi cardul virtual pentru a-l prezenta în magazin și a acumula puncte pentru cumpărăturile tale.
Până când sunt valabile punctele acumulate cu cardul meu PUPACARD?
+
Punctele sunt valabile de la 1 ianuarie până la 31 decembrie.
Pot utiliza cardul meu PUPACARD la toate punctele de vânzare?
+
Poți utiliza cardul tău PUPACARD în toate punctele de vânzare din țara ta.
Pot utiliza punctele în timpul perioadei de Reduceri? / Pot folosi cardul in perioada promoțiilor?
+
Da, poți folosi punctele în timpul perioadei de reduceri, beneficiile rămân valabile, dar prin cumpărarea produselor la reducere sau promoții nu se vor acumula puncte pe PUPACARD.
Se pot acumula puncte cu produsele la reducere sau promoție?
+
Prin cumpărarea produselor la reducere sau promoții nu se vor acumula puncte pe PUPACARD.
Pot împrumuta PUPACARD unui prieten sau unei rude?
+
Nu, nu este posibil, PUPACARD este personal.
Cum pot primi informații privind promoțiile active pentru posesorii PUPACARD?
+
Foarte simplu, este suficient să îți exprimi acordul la momentul înscrierii pentru a primi newsletter privind inițiativele PUPA.