PUPA MILANO Cardul de fidelitate

Termenii și condiții ale programului de fidelizare valabil pe teritoriul Romaniei.

1. DISPOZIȚII GENERALE
1.1 Programul de fidelizare PUPA MILANO ("Programul") este destinat clienților magazinelor specializate PUPA Milano pe teritoriul Romaniei. Programul are ca obiectiv asigurarea avantajelor speciale pentru clienții obișnuiți și valorizarea fidelității acestora fata de marca.
1.2 Societatea care administrează programul este PUPA MILANO ROMANIA S.R.L.
1.3 Cardul și programul, precum și termenii și condițiile sunt valabile doar în punctele de vânzare PUPA Milano pe teritoriul țării.

2. PARTICIPAREA LA PROGRAM
2.1 Pot participa la program persoane fizice cu vârsta peste 18 ani.
2.2 Adeziunea la program este condiționată de completarea corectă și totală a formularului de înregistrare.
2.3 Prin semnarea fișei de înregistrare, clientul confirmă dorința de a deveni participant in mod voluntar, că a luat cunoștință de condițiile generale ale programului, că a citit informațiile și că este de acord cu tratamentul datelor personale necesar pentru procesarea cererii sale de participare la program.
2.4 Adeziunea la program nu poate fi cedată și doar persoana înregistrată se poate folosi de avantajele acestuia. În acest scop, personalul de vânzări poate solicita documentul de identitate pentru a verifica identitatea participantului.
2.5 Înscrierea va fi anulată, dacă participantul abuzează de program și de sistemul Fidelity, dacă la momentul înscrierii oferă informații false ori încalcă în alt mod condițiile generale ale programului. Începând cu data luării deciziei de către managerul de magazin privind anularea înscrierii, decad și toate drepturile rezultate din programul Fidelity, inclusiv avantajele acumulate până la acel moment.
2.6 Participantul se angajează să comunice imediat managerului de magazin pierderea cardului, specificând datele de identificare (codul de bare sau informațiile personale). Cardul pierdut va fi blocat.

3. MODALITĂȚI DE STRÂNGERE A PUNCTELOR ȘI ALTE AVANTAJE
3.1 STRÂNGEREA PUNCTELOR. Pentru fiecare achiziție făcută în magazinele PUPA MILANO Participantul va acumula puncte în contul său. Pentru fiecare 45 lei cheltuiți, Participantul va primi un punct. După acumularea primelor 10 puncte, pentru fiecare 10 puncte succesive vor fi adaugate 2 puncte extra. Achiziționarea produselor cu preț redus sau la promoție nu generează acumularea de puncte. Valoarea unui punct este de 2 lei. Participantul are dreptul să folosească punctele acumulate la achiziționarea produselor în magazinele PUPA MILANO. Punctele sunt valabile până la 31.12. a fiecărui an calendaristic. Pot fi acumulate și alte puncte în urma altor eventuale evenimente, concursuri ori cazuri asemănătoare.
3.2 REDUCERI DE ZIUA DE NAȘTERE. Participantul are dreptul la o reducere de 50% la două articole la alegerea sa, trei zile înainte și trei zile după data de naștere. Reducerea se aplică la o singură achiziție. Punctele de vânzare au obligația să solicite un document de identitate.
3.3 CHEAMĂ-ȚI PRIETENELE. Activarea unui nou participant prin intermediul unuia deja înregistrat prevede pentru noul înscris o reducere de 10% la prima achiziție, valabila 15 zile de la activare și 5 puncte extra aprobate în contul particpantului deja înregistrat.
3.4 PREMIUL TRECEREA PE LA CASĂ. La fiecare 3 achiziții efectuate, va fi emis un bon de reducere de 10% la al 4-lea produs achiziționat.
3.5 PREMIUL ACTIVAREA CARDULUI. Se va aplica o reducere de 10% la prima achiziționare a unui card nou activat pe baza unui produs cumpărat în valoare de minim 45 lei.
3.6 Reducerile asociate programului nu se cumulează cu alte reduceri, promoții ori soldari.
3.7 Reducerile pot fi aplicate doar produselor care nu fac obiectul altor reduceri, promoții ori soldari.

4. ALTE DISPOZIȚII
4.1 Pentru întrebări ori reclamații, nu ezitați să ne contactați la căsuța poștală: marketingromania@pupa.it
4.2 PUPA MILANO își rezervă dreptul de a modifica condițiile generale ale programului, de a le înlocui sau de a le anula chiar fără nicio notificare în prealabil. Participanții vor fi informați printr-un e-mail cu privire la modificările programului.
4.3 Aceste condiții sunt valabile până la revocarea acestora.

5. DATE DE CONTACT PUPA MILANO
5.1 E-mail: marketingromania@pupa.it
Adresă poștală: PUPA MILANO ROMANIA S.R.L - Bucureşti, Str.Popa Petre 5 Corp.A Biroul 403 et.4, Romania
Accept termenii și condițiile programului de fidelizare.