PLĂȚI

Toate comenzile efectuate din magazinul online oficial PUPA sunt absolut sigure și garantate..

Site-ul PUPA acceptă principalele carduri de credit și debit din circuitele VISA și MasterCard. Dacă optezi pentru această modalitate de plată, înainte de finalizarea comenzii ți se va solicita introducerea detaliilor cardului tău. Dorim să te anunțăm că aceste informații sunt criptate în timpul transmiterii și deci, utilizate în siguranță. De asemenea, PUPA nu intră niciodată în contact cu numărul cardului tău de credit: ne limităm la primirea confirmării rezultatului operațiunii. Ca o garanție ulterioară, magazinul oficial PUPA adoptă sistemul de protecție antifraudă 3D Secure 2.0: din aceste motive, după introducerea datelor cardului de credit, în anumite cazuri îți poate fi solicitată introducerea codului de siguranță (MasterCard SecureCode și Verified by Visa).

Dorim să te informăm că începând cu 1 ianuarie 2021 au intrat în vigoare o serie de reglementări europene noi privind plățile online care presupun, în special, introducerea unei verificări mai riguroase a identității clientului, în limba engleză Strong Customer Authentication sau SCA. Din acest motiv, în etapa de efectuare a plății, este posibil să ți se ceară să introduci un cod unic primit prin SMS pentru a confirma tranzacția. Obiectivul general este de a securiza și mai mult plățile electronice, prevenind tranzacțiile neautorizate.

Am depus multe eforturi pentru a actualiza modul de efectuare a plăților și a-l face compatibil cu acest proces nou și, în general, mult mai sigur și performant pentru toți clienții noștri.

Dacă ai probleme cu plata, îți sugerăm să te adresezi băncii pentru a verifica dacă cardul tău de credit utilizat a fost activat în mod corect pentru aceste proceduri noi. Iar dacă nu vrei să aștepți, poți utiliza una dintre celelalte metode de plată acceptate de magazinul nostru online.