Images

Glow Obsession Liquid Highlighter
Tap to zoom

Glow Obsession Liquid Highlighter

Iluminator all over lichid efect metalic.
13.5 ml / 0.45 fl oz    |    Ref. 050132A002
 

Prețios fluid ultra senzorial, se contopește cu pielea, pentru un finish surprinzător de metalic. O singură picătură din acest produs este suficientă pentru a accentua pomeții, podul nasului, arcada sprâncenelor și arcul lui Cupidon. Pentru a obține un efect luminos pe întreaga față, amestecă doar câteva picături de produs cu crema hidratantă, primerul sau fondul de ten.
Luminozitate: de la medie la mare.
 

12M 13.5 ml / 0.45 fl oz

Inovatoarea textură fluidă cu un finish lamé extrem, datorită exclusivelor Perle Tratate și Agenților Filmogeni, oferă un sofisticat efect luminos metalic, de lungă durată. 

Testat dermatologic.
Fără Parabeni.

 

Agită bine înainte de folosire.
Aplică iluminatorul pe zonele de relief ale feței - pe pomeți, pe podul nasului, deasupra și dedesubtul arcadei sprâncenelor și deasupra arcului lui Cupidon.
Se poate utiliza ca atare, sau peste machiajul feței. Se estompează cu Pensula Fond de Ten din gama Professional Brushes sau cu degetele, pentru un rezultat mai intens.
 

Lista ingredientelor este actualizată în mod constant. Cu toate acestea, vă rugăm să consultați compoziția indicată pe ambalajele produselor.

HYDROGENATED DIDECENE,ISODODECANE,HYDROGENATED POLYISOBUTENE,MICA,HYDROGENATED POLYDICYCLOPENTADIENE,HYDROGENATED STYRENE/ISOPRENE COPOLYMER,TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE,1,2-HEXANEDIOL,CAPRYLYL GLYCOL

[+/- (MAY CONTAIN):

CALCIUM SODIUM BOROSILICATE,SILICA,CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE),CI 77491,77492,77499 (IRON OXIDES),CI 77861 (TIN OXIDE)]