Textura, cu senzorialitate inedită, este o adevărată infuzie de perle fine sclipitoare. Îmbogățește machiajul ochilor cu sclipiri extraordinare și oferă privirii o nouă luminozitate vibrantă. Nuanța de auriu este perfectă pentru a crea prețioase puncte de lumină, iar negrul pentru a reproduce un look magnetic smokey eyes cu reflexe infinite.

Cu risc scăzut de reacții alergice
Testat oftalmologic
Fără parabeni

Made in Italy

6M 2.1 g / Net Wt 0.074 oz

Formula unește un mix inovativ de perle și pigmenți cu un amestec de agenți care asigură aderența și o excelentă puritate a culorii. Combinarea unor uleiuri speciale cu tehnologia inteligentă de prelucrare, face ca atingerea să fie extrem de senzorială și cremoasă.

Cu risc scăzut de reacții alergice
Testat oftalmologic
Fără parabeni

Made in Italy

Luați o cantitate mică de produs folosind partea plată a aplicatorului și aplicați cu atingeri ușoare negrul pe coada ochiului sau pe toată pleoapa pentru un efect smokey, auriu în centrul pleoapei mobile sau lângă colțul intern pentru a crea prețioase puncte de lumină. Este posibil să îl aplicați și direct cu degetele pentru a aprecia senzorialitatea singulară.

Lista ingredientelor este actualizată în mod constant. Cu toate acestea, vă rugăm să consultați compoziția indicată pe ambalajele produselor.

TALC, DIMETHICONE, ZINC STEARATE, CETYL DIMETHICONE, ETHYLHEXYL PALMITATE, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, CAPRYLYL GLYCOL, PHENOXYETHANOL, HEXYLENE GLYCOL, DEHYDROACETIC ACID, DISODIUM EDTA

(+/-) MAY CONTAIN:

CALCIUM SODIUM BOROSILICATE, CI 77019 MICA, CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), CI 77491, 77492, 77499 (IRON OXIDES), CI 77861 (TIN OXIDE)