O mască din țesut îmbibată într-un tratament intensiv care acționează în câteva minute pentru un rezultat imediat. Ajută la reglarea producerii de sebum și la purificarea pielii. Formula nu conține parfum, pentru a fi și mai delicată pe epidermă.
Ideală înainte de o seară importantă pentru a ține sub control luciditatea pielii.

Potrivită pentru ten mixt
Cu risc scăzut de reacții alergice
Testat dermatologic
Fără Parabeni

Fabricată în Italia

18 ml / 0.60 fl oz

Țesutul subțire se așează ca o a doua piele și permite tratamentului să acționeze intensiv pentru un rezultat imediat. Extractul de Iris de Apă și de Ceai Verde, cunoscute pentru proprietățile dermo purificatoare, ajută la echilibrarea producerii de sebum și la eliminarea impurităților.

Potrivită pentru ten mixt
Cu risc scăzut de reacții alergice
Testat dermatologic
Fără Parabeni

Fabricată în Italia

Deschideți și întindeți masca. Aplicați pe fața curată pentru ca țesutul să aibă aderență perfectă. Lăsați să acționeze 15/20 minute. Îndepărtați masca și masați delicat pentru ca produsul în exces să se absoarbă.

Lista ingredientelor este actualizată în mod constant. Cu toate acestea, vă rugăm să consultați compoziția indicată pe ambalajele produselor.

AQUA (WATER), GLYCERIN, HYDROXYACETOPHENONE, CHLORPHENESIN, HYDROXYETHYLCELLULOSE, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, LACTIC ACID, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, IRIS PSEUDACORUS EXTRACT