O mască din țesut îmbibată într-un tratament intensiv care acționează în câteva minute pentru un rezultat imediat. Purifică și revitalizează pielea stinsă și opacă, eliminând reziduurile de poluare. Formula nu conține parfum, pentru a fi și mai delicată pe epidermă. O adevărată gură de aer după o zi în contact cu poluarea din oraș.

Pentru toate tipurile de piele
Cu risc scăzut de reacții alergice
Testat dermatologic
Fără Parabeni

Fabricată în Italia

18 ml / 0.60 fl oz

Țesutul subțire se așează ca o a doua piele și permite tratamentului să acționeze intensiv pentru un rezultat imediat. Extractul de Goji, bogat în vitamine - în mod special în Vitamina C - este un ajutor important pentru revitalizarea pielii. Prezența crescută a antioxidanților din Extractul de Struguri Roșii favorizează reînnoirea epidermei.

Pentru toate tipurile de piele
Cu risc scăzut de reacții alergice
Testat dermatologic
Fără Parabeni

Fabricată în Italia

Deschideți și întindeți masca. Aplicați pe fața curată pentru ca țesutul să aibă aderență perfectă. Lăsați să acționeze 15/20 minute și relaxați-vă. Îndepărtați masca și masați delicat pentru ca produsul în exces să se absoarbă.

Lista ingredientelor este actualizată în mod constant. Cu toate acestea, vă rugăm să consultați compoziția indicată pe ambalajele produselor.

AQUA (WATER), GLYCERIN, HYDROXYACETOPHENONE, HYDROXYETHYLCELLULOSE, CHLORPHENESIN, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, LACTIC ACID, VITIS VINIFERA (GRAPE) LEAF EXTRACT, LYCIUM BARBARUM FRUIT EXTRACT, BENZYL ALCOHOL