Images

MOISTURISING LIP MASK
Tap to zoom
 

Mască de buze din țesut îmbibat cu tratament intensiv care acționează în câteva minute pentru un rezultat imediat. Oferă nivelul optim de hidratare și împiedică uscarea favorizând catifelarea imediată. 
Formula nu conține parfum, pentru a fi și mai delicată pe epidermă.  

Pentru toate tipurile de piele
Cu risc scăzut de reacții alergice
Testat dermatologic
Fără Parabeni
Fără parfum
Fabricată în Italia

3 ml / 0.10 fl oz

Țesutul subțire se așează ca o a doua piele și permite tratamentului să acționeze intensiv pentru un rezultat imediat. Datorită proprietăților sale, Acidul Hialuronic reține moleculele de apă creând o peliculă-barieră pe piele care împiedică uscarea.

Deschideți masca. Aplicați pe buzele curățate. Lăsați să acționeze 15/20 minute și relaxați-vă. Îndepărtați masca și masați delicat pentru ca produsul în exces să se absoarbă. Aplicare recomandată de 2 ori pe săptămână.

Lista ingredientelor este actualizată în mod constant. Cu toate acestea, vă rugăm să consultați compoziția indicată pe ambalajele produselor.

AQUA (WATER), HYDROXYETHYLCELLULOSE, 1,2-HEXANEDIOL, CAPRYLYL GLYCOL, LACTIC ACID, SODIUM HYALURONATE, SODIUM SACCHARIN, TETRASODIUM EDTA, SODIUM HYDROXIDE, PHENOXYETHANOL, BIOSACCHARIDE GUM-1