50 de ani de idei și emoții.

O POVESTE EXCLUSIV ITALIANĂ

Pupa este rezultatul inspirației lui Angelo Gatti. La începutul anilor '70, acesta a creat BOUQUET. prima trusă de frumusețe Pupa.. De atunci, PUPA este lider incontestabil pe acest segment și reprezintă creativitatea și stilul italian în întreaga lume.

IA NAȘTERE PRIMUL BEAUTY KIT

1975

O idee ingenioasă și revoluționară a fondatorului companiei, Angelo Gatti, care a decis să includă într-o casetă tot ce este necesar pentru un machiaj complet.

IA NAȘTERE GAMA DE MACHIAJ

1979

Primul produs este un rimel care are o mică oglindă în interior pentru a facilita retușurile din mers. O notă neașteptată de originalitate.

IA NAȘTERE PRIMUL PARFUM

1991

Este vorba de Fiorilù, un buchet floral într-o sticlă cu linii delicate și culori calde, cu un capac în formă de floare.

IA NAȘTERE PRIMA GAMĂ DE ARTICOLE DE TOALETĂ

2003

Miss Milkie, parfumuri gurmande pe bază de lapte. Ambalajul este în perfectă concordanță cu conceptul gamei și ne duce cu gândul la lapte, unt și smântână.

IA NAȘTERE RIMELUL VAMP!

2012

Produsul emblematic al Pupa, și astăzi cel mai bine vândut produs al nostru. De-a lungul anilor, Vamp! s-a dezvoltat și a adus sub același nume farduri de pleoape, rujuri, creioane și lacuri de unghii.

IA NAȘTERE GAMA DE ÎNGRIJIRE A PIELII

2022

Pentru față și corp, gama este integral ecologică, produsele sunt clean și specifice pentru fiecare nevoie

SE NASC DOUĂ GAME NOI

2023

PUPA HAIR, rutină dedicată frumuseții și îngrijirii părului pentru orice exigență. PUPA MAN, rutină de frumusețe destinată exclusiv bărbaților. Produse pentru îngrijire, punere în valoare a calităților și eliminarea defectelor.