Images

Extreme Primer & Lasting Color Extreme & Extreme Top Coat
Tap to zoom
 

Extreme Primer 

Baza de Lungă Durată protejează unghia și creează baza ideală pentru aderența perfectă a Lasting Color Extreme, sporind durabilitatea.

Lasting Color Extreme 

Lac de unghii cu o culoare vie și intensă, dezvoltat împreună cu Extreme Primer și Extreme Top Coat: un sistem inovativ în 3 pași simpli 1. Primer 2. Culoare 3. Top Coat care asigură un finish ultra strălucitor în timp și durabilitate extremă (durabilitate medie 9 zile*). 
Combinația dintre culoare și top coat determină un proces unic care începe și se alimentează cu lumina naturală: pe unghie se creează o peliculă rezistentă care imită tehnologia uv/led a ojei semipermanente, garantând durabilitate extremă și un finish strălucitor în timp, fără a deteriora unghiile. Aplicatorul plat tip evantai cu 300 fire și finisaj rotunjit – garantează o aplicare ușoară și acoperire uniformă și controlată a culorii.

Extreme Top Coat 

Top Coat-ul Fixativ creează pe unghie o peliculă unică, cu o culoare de Lasting Color Extreme pentru un finish strălucitor în timp și durabilitate extremă, care nu se ciobește.

Nu conține: toluen, formaldehidă, DBP (dibutilftalat) și camfor
Risc scăzut de alergie
Testat dermatologic
Fără parabeni
Made in Italy

Mini casetă practică, pe care să o iei întotdeauna cu tine pentru a fi mereu la modă. 

Extreme Primer

Agenții speciali Filmogeni și Adezivi creează o peliculă ce permite aderența perfectă pe unghie prelungind durabilitatea ojei.

Lasting Color Extreme

Oligomerii împrumutați din tehnologia semipermanentă acționează pentru o perioadă lungă. Amestecul de Polimeri de ultimă generație garantează strălucire extremă, iar înalta concentrați de Pigmenți oferă o culoare densă și omogenă.

Extreme Top Coat

Fotoinițiatorul UV Absorber garantează o durată maximă. Amestecul de Polimeri de ultimă generație păstrează finish-ul extra lucios nealterat în timp, în timp ce Agenții Adezivi fixează culoarea și o protejează împotriva ciobirilor.

Aplicați sistemul pe mâini și unghii perfect curate.
Pasul 1: aplicați un strat de Extreme Primer pentru prelungirea durabilității Lasting Color Extreme.
Pasul 2: aplicați 2 straturi de Lasting Color Extreme, lăsând să se usuce perfect între un strat și celălalt.
Pasul 3: aplicați Extreme Top Coat peste Lasting Color Extreme perfect uscat pe toată unghia și pe vârf, pentru a etanșa culoarea, pentru a spori strălucirea și durabilitatea. 
Uscare rapidă: nu necesită lampă UV/LED.
Se șterge cu dizolvantele Pupa, fără împachetare și fără pilirea suprafeței unghiei.
Aplicați sistemul pe mâini și unghii perfect curate.