FORMULE CLEAN.
Doar ingrediente funcționale și necesare

Pielea ta își regăsește natura proprie.

Nu este suficient să îmbunătățești dieta sau stilul de viață: este timpul să faci ceva și pentru frumusețea ta. Formulele Clean de la Pupa conțin minimum 86% ingrediente de origine naturală. Și utilizează doar materii prime necesare și funcționale.

 

FĂRĂ SUBSTANȚE DE ORIGINE ANIMALĂ.
O chestiune de respect.

Protejarea mediului în care trăim și ne dezvoltăm înseamnă întotdeauna respectul față de alte specii vii. Din acest motiv, atunci când creăm tratamentele noastre, apelăm cu predilecție la formule care nu conțin produse de origine animală.

 

TESTATE CLINIC ȘI DERMATOLOGIC PE PIELEA SENSIBILĂ  
TESTATE PENTRU VALORILE DE NICHEL.
Best test.

Fiecare piele este diferită. Prin culoare, fototip și sensibilitate. Din acest motiv, toate tratamentele noastre au fost testate clinic și dermatologic pe pielea sensibilă cu origini multietnice diferite.

INGREDIENTE DE ORIGINE NATURALĂ.
Planeta ne-a sugerat ingredientele. 

În fiecare cremă, în fiecare ser, în fiecare tratament Pupa am selectat ingrediente de origine naturală, testate și sigure, fără substanțe inutile sau nocive pentru noi și pielea noastră. Deoarece adevărata frumusețe vine întotdeauna din natură.

 

SUSTENABILITATE.
Materii prime reciclate post-consum
Ambalaje 100% reciclabile 
Fără materiale inutile

Materia renaște.Credem că sustenabilitatea trebuie pusă în practică în orice mod posibil. Pentru ambalajele noastre, utilizăm plastic și sticlă reciclate și hârtie FSC. Spunem nu ambalajelor inutile și cutiilor voluminoase. Suntem atenți să nu risipim resursa cea mai importantă dintre toate: apa. Și alegem, atunci când este posibil, elemente derivate din deșeurile de prelucrare a alimentelor.