MASCA ȘI MACHIAJUL: CU PUPA SE POATE

Descoperă cum să ai un machiaj perfect al feței, ochilor și buzelor chiar și atunci când folosești masca și lasă-te ghidată de recomandările Pupa pentru un machiaj impecabil.

Folosirea măștii este un obicei zilnic, dar cine zice că trebuie să renunțăm la machiaj? Trebuie doar să alegi produsele potrivite!

Texturi ușoare cu „efect de puf” și formule cu rezistență ridicată pentru un machiaj uniform în timp, acestea sunt caracteristicile fundamentale ale unui produs Mask Friendly.

Descoperă toate propunerile de machiaj de la Pupa pentru a fi mereu frumoasă chiar și cu mască!


PRODUSELE NOASTRE PENTRU FAȚĂ MASK FRIENDLY

Produsul must-have pentru un machiaj al feței mask friendly este cu siguranță primerul.
Încearcă Prime Me care perfecționează și netezește vizibil textura pielii lăsând-o fină și catifelată sau Natural Side Primer, care conține 98,5% ingrediente de origine naturală. Folosește-le individual sau înainte de a aplica fondul de ten pentru a spori în mod incredibil rezistența machiajului.

Lasă-te surprinsă de Wonder Me, fondul de ten ideal pentru a fi folosit sub mască. Textura sa proaspătă și ultra ușoară are o formulă rezistentă la apă și umiditate care rămâne perfectă mai mult timp. Vei vedea ce surpriză vei avea după îndepărtarea măștii: fața ta va fi impecabilă!

Pentru a corecta cearcănele și semnele de oboseală, alege rezistența perfectă a corectorului Sport Addicted. Datorită formulei sweat-proof, rezistă și la umiditatea generată de mască.

Fixează machiajul feței și matifiază pielea cu pudra liberă Prime Me, cu efect absolut natural și transferabilitate foarte redusă.

În cele din urmă, sporește considerabil rezistența machiajului cu sprayul pentru fixare Sport Addicted care pe lângă că garantează retușul final, oferă și o senzație plăcută de prospețime.


RUJURILE PUPA MASK FRIENDLY

Roșu, fucsia, corai, nude... de ce să renunți la ruj când folosești masca? Made to Last Lip Duo garantează o culoare bogată și un efect de vinil rămânând perfect mai mult timp chiar și atunci când folosești masca!

Dacă preferi efectul mat, alege Rujul De Lungă Durată: textura sa lichidă oferă o culoare bogată și definită, cu rezistență perfectă.

Când nu folosești rujul, nu uita să-ți hidratezi frecvent buzele. Utilizarea prelungită a măștii, deshidratează și usucă. Îți recomandăm Sport Addicted Lip Balm: hidratează buzele în profunzime și oferă un plus delicat de culoare.

DEASUPRA MĂȘTII? O PRIVIRE PERFECTĂ!

Am învățat să zâmbim cu ochii! Utilizarea măștii transformă privirea în principalul punct de atracție; deseori, însă, umiditatea generată de mască pune la grea încercare rezistența machiajului ochilor. De aceea, este foarte importantă alegerea produselor potrivite.

Pornind de la o bază optimă, aplică primerele pentru ochi Prime-Me, care uniformizează culoarea pielii și sporesc rezistența machiajului.

Pentru restul machiajului, folosește formulele de lungă durată și waterproof. Alege culoarea preferată dintre fardurile de ochi stick Made to Last sau cele de tip cremă-pulbere Vamp! Extreme; formulele waterproof îți vor garanta o rezistență optimă în timp.
Scoate în evidență privirea cu creioanele contur ochi Made to Last Definition Eyes, Sport Addicted Waterproof Liner și Really Waterproof sau cu eyeliner Made to Last sau Vamp! Professional, oate long lasting și rezistente la apă.

Definește-ți genele intensificându-le cu rimel: alege emblematicul Vamp! n versiunea waterproof și rezistent la umiditate sau rimelul Sport Addicted cu formula incredibilă sweatproof.

În cele din urmă, pentru a zâmbi cu ochii, conturează și definește sprâncenele alegând intensitatea care-ți place dintre numeroasele texturi waterproof.