Images

Lasting Color Extreme Kit Primer e Top Coat
-30% SALE

Lasting Color Extreme Kit Primer e Top Coat

Bază de Lungă Durată și Top Coat Fixativ pentru o manichiură profesională - durabilitate medie 9 zile* *Test de utilizare pe 22 femei
 

Două produse exclusive, primer și top coat, dezvoltate împreună cu Lasting Color Extreme: un sistem inovativ în 3 pași simpli 1. Primer 2. Culoare 3. Top Coat care asigură un finish ultra strălucitor în timp și durabilitate extremă (durabilitate medie 9 zile*).

Extreme Primer – Bază de Lungă Durată, protejează unghia și creează baza ideală pentru aderența perfectă a Lasting Color Extreme, sporind durabilitatea.

Extreme Top Coat – Top Coat  Fixativ, creează pe unghie o peliculă unică, cu o culoare de Lasting Color Extreme pentru un finish strălucitor în timp și durabilitate extremă, care nu se ciobește.

*Test de utilizare pe 22 femei

Nu conțin: toluen, formaldehidă, DBP (dibutilftalat) și camfor.
Cu risc scăzut de reacții alergice
Testat dermatologic
Fără Parabeni
Made in Italy

Extreme Primer: Agenții speciali Filmogeni și Adezivi creează o peliculă ce permite aderența perfectă pe unghie prelungind durabilitatea ojei.
Extreme Top Coat: Fotoinițiatorul UV Absorber “împrumutat”  din tehnologia semipermanentă acționează pentru garantarea durabilității maxime. Amestecul de Polimeri de ultimă generație păstrează finishul extra lucios nealterat în timp, în timp ce Agenții Adezivi fixează culoarea și o protejează împotriva ciobirilor.

Nu conțin: toluen, formaldehidă, DBP (dibutilftalat) și camfor.
Cu risc scăzut de reacții alergice
Testat dermatologic
Fără Parabeni
Made in Italy

Aplică sistemul pe mâini și unghii perfect curate.

1° step: aplicați un strat de Extreme Primer pentru prelungirea durabilității Lasting Color Extreme.

2° step: aplicați 2 straturi de Lasting Color Extreme, lăsând să se usuce perfect între un strat și celălalt.

3° step: aplicați Extreme Top Coat pe Lasting Color Extreme perfect uscat pe toată unghia și pe vârf pentru a etanșa culoarea, pentru a spori strălucirea și durabilitatea.

Uscare rapidă: nu necesită lampă UV/LED.
Se șterge cu dizolvantele Pupa, fără împachetare și fără pilirea suprafeței unghiei.