Like a Doll Fluid - PUPA Milano
Like a Doll Fluid
Lei 83,00

Like a Doll Fluid

Make-up fluid perfecționant, efect de piele nudă.

30 ml / 1.01 fl oz / 050036040

Lei 83,00
 
1

LIKE A DOLL este fondul de ten de la Pupa: fluid, lejer, “fără greutate”, care conferă o senzație unică. 
Îl porți perfect, fără să îți dai măcar seama, ca pe o mătase impalpabilă pe fața ta și
îți dăruiește un rezultat natural și radiant, atenuând imperfecţiunile. Textura sa ultra lejeră se contopeşte cu pielea pentru un efect de piele nudă extraordinar. Machiajul este acolo dar nu se vede. 
Acoperire naturală. 6 nuanțe.

 

Pentru toate tipurile de piele.
SPF 15
Hipoalergenic
Testat dermatologic.  
Non Comedogenic
Fără parabeni
Fără parfum
Fără alcool
Fabricat în Italia

 

12M

Pigmenții Micronizați  au efect uniformizant, Mixul de Siliconi Speciali Volatili asigură un confort absolut iar Pulberile Soft Focus conferă o luminozitate difuză.
Fluidul Like A Doll Foundationare o formulă inovatoare “shake&shake” complet anhidră, în care proporția de pigmenţi şi particule solide se găsesc în suspensie în componenta fluidă. 
Cu timpul, partea solidă tinde să se depună în mod „fiziologic”. Este vorba de un fenomen natural legat de structura specifică a acestei formule necesară pentru a conferi texturii la aplicare o atingere de mătase și un rezultat make-up nude look. O scurtă agitare a produsului permite o re-omogenizare perfectă. 
Vă recomandăm să agitați fluidul înainte de utilizare.

Pentru toate tipurile de piele.
SPF 15
Hipoalergenic
Testat dermatologic
Non Comedogenic
Fără parabeni
Fără parfum
Fără alcool

 

Formula “shake&shake”. Se agită bine înainte de utilizare pentru a permite produsului o omogenizare perfecta. Distribuiți o cantitate mică de produs pe podul palmei și aplicați cu mișcări scurte din centrul feței spre exterior, având grijă să estompați bine până unde crește părul. 
Estompați apoi de la bărbie către baza gâtului pentru a evita contrastele de culoare inestetice.
Pentru a obține un rezultat profesional, întindeți produsul cu Foundation Brush din gama Pupa Professional Brush din centrul feței spre extremități și de la frunte spre bărbie, atenuând pe gât.

 

Lista ingredientelor este actualizată în mod constant. Cu toate acestea, vă rugăm să consultați compoziția indicată pe ambalajele produselor.

CYCLOHEXASILOXANE,ISODODECANE,VINYL DIMETHICONE/METHICONE SILSESQUIOXANE CROSSPOLYMER,ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE,DIMETHICONE,CYCLOPENTASILOXANE,ETHYLENE BRASSYLATE,DISTEARDIMONIUM HECTORITE,PHENYL TRIMETHICONE,PEG-10 DIMETHICONE,PROPYLENE CARBONATE,METHICONE,TALC

[ +/- (MAY CONTAIN):

CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE),CI 77491, 77492, 77499 (IRON OXIDES)]

[Ljava.lang.String;@277737d9
Vizualizate recent
Ultimele vizualizate
Lei 83,00

Like a Doll Fluid

Make-up fluid perfecționant, efect de piele nudă.
Lei 83,00