Corectează perfect orice tip de imperfecțiune a tenului, pete sau discromii, fără ”efect de mască”. Textura este foarte pigmentată și neașteptat de lejeră. Se îmbină cu pielea fără a obstrucționa porii garantând un rezultat uniform și de durată, și confort absolut O cantitate mică este suficientă pentru a obține acoperire optimă. Tapotând pe imperfecțiuni, se asigură o acoperire totală. Aroma din florală cu accente de citrice emană o senzație plăcută și prospețime la fiecare aplicare.

PENTRU TEN NORMAL-MIXT-GRAS
SPF 15

Hipoalergenic
Testat dermatologic
Non comedogenic
Fără parabeni
Fără ulei

Made in Italy

Formula cu concentrație mare de pigmenți pentru a garanta acoperire absolută și finish mat radios de nouă generație, pentru o piele cu aspect proaspăt și sănătos. Datorită microsferelor texturizante cu efect soft focus și pigmenților dermo, textura este incredibil de lejeră; se îmbină perfect cu pielea creând o peliculă ultra subțire fără a obstrucționa porii și fără efect de mască. Cerurile și esterii emolienți oferă o senzație de catifelare după aplicare pentru un efect de ”a doua piele” care persistă mult timp.

PENTRU TEN NORMAL-MIXT-GRAS
SPF 15

Hipoalergenic
Testat dermatologic
Non comedogenic
Fără parabeni
Fără ulei

Made in Italy

Agitați bine înainte de utilizare. Datorită formulei puternic pigmentate, este suficientă o cantitate mică de produs pentru a obține acoperire optimă pe toată fața. Aplicați începând din centrul feței către exterior, estompând bine în apropierea liniei părului. Estompați apoi de la bărbie către baza gâtului pentru a evita contrastele de culoare inestetice. Pentru o acoperire totală tapotați direct pe imperfecțiuni, cum ar fi discromiile sau petele cutanate. Pentru un rezultat impecabil rezistent se recomandă fixarea fondului de ten cu pudra compactă Like a Doll sau cu pudra liberă Professionals Powder.