Înclinarea și grosimea acestora influențează dimensiunea și armonia feței” conform Make-up Artist Ambassador Giorgio Forgani! Din aceste motiv, Pupa a creat un ghid step by step pentru a te ajuta să creezi „cadrul” impecabil care să-ți facă fața armonioasă și mai frumoasă.

1LUNGIMEA SPRÂNCENELOR

Pentru a identifica forma perfectă a sprâncenelor, ia un bețișor și înclină-l menținând fixă extremitatea din apropierea bazei nasului: punctul 1 indică începutul sprâncenei, punctul 2 unghiul și punctul 3 capătul.

2PROPORȚIA SPRÂNCENELOR

Pentru o proporție corectă a sprâncenelor, trebuie să reții doar că punctul B nu trebuie să fie niciodată mai jos de punctele A și C. Punctul C nu trebuie să fie niciodată mai jos decât punctul A. Ridicând punctul B, fața se lungește optic, iar dacă îl deplasezi spre tâmple, fața devine mai lată.

3FORMA ȘI GROSIMEA SPRÂNCENELOR

Pentru fiecare față, există o formă specifică a sprâncenelor: lungimea, proporția și forma contribuie nu doar la crearea cadrului perfect pentru ochi, ci și asigură armonia feței din punct de vedere geometric.


4IAR ACUM... ALEGE LOOK-UL PENTRU SPRÂNCENELE TALE!

După ce ai descoperit proporțiile cele mai adecvate pentru sprâncenele tale, alege look-ul potrivit ție: natural, definit sau intens.

  • Dacă îți place un look natural, îți recomandăm creionul cu rezistență îndelungată True Eyebrow Pencil: waterproof și perfect pentru a umple spațiile goale ale sprâncenelor; aplică apoi gelul nostru transparent Eyebrow Fixing Gel care fixează și pieptănă sprâncenele fără a le îngreuna. Sau, dacă vrei să nuanțezi și să conferi volum natural sprâncenelor, își recomandăm să le fixezi cu Eyebrow Plumping Gel.

  • Dacă vrei un look mai definit cu efect de microblading, îți recomandăm să folosești creionul automat waterproof High Definition Eyebrow Pencil cu mină subțire pentru o aplicare foarte precisă, care-ți permite să recreezi efectul de „fir de păr” cu ușurință. În cele din urmă, cu creionul maxi Duo All Over Corector și Iluminator vei putea redefini forma sprâncenelor utilizând mina sa mată și ilumina unghiul de sub arcada sprâncenelor aplicând mina iluminatoare.

  • Pentru un look super intens și conturat îți recomandăm să alegi din 3 produse diferite: Eyebrow Definition Cream care definește și umple sprâncenele cu o textură cremoasă, dar subțire, și deosebit de pigmentată. Este waterproof și de lungă durată. L' Eyebrow Intense Powder, este o pudră liberă extraordinară îmbinată cu un aplicator inedit care permite umplerea și definirea perfectă a sprâncenelor cu un finish mat. Și, în cele din urmă, Eyebrow Design Set, un mini set complet cu toate instrumentele indispensabile pentru îngrijirea sprâncenelor tale. O ceară pentru fixare, o pudră compactă, o pensetă profesională și un aplicator dublu.