Eyebrow Intense Powder Intensifying Eyebrow Powder - PUPA Milano
Eyebrow Intense Powder Intensifying Eyebrow Powder
Lei 49,00

Eyebrow Intense Powder Intensifying Eyebrow Powder

Pudră intensificatoare pentru sprâncene.

1 g / Net Wt 0.035 oz / 040206A001

Lei 49,00
 
1

O incredibilă pudră liberă pentru sprâncene pline și intensificate cu finish natural. Textura pigmentată, foarte subțire și impalpabilă se așează perfect pe sprâncene colorându-le și umplând golurile. Rezultatul este un make-up modulabil. Aplicatorul comod și practic din spumă este perfect pentru o aplicare ușoară și confortabilă. Ideal atât pentru dungi subțiri, cât și groase.

Cu risc scăzut de reacții alergice
Testat dermatologic
Fără parabeni

6M

Înaltul procentaj de pudre minerale asigură o textură cu proprietăți matifiante;mixul de ceruri face textura subțire și fină. 

Agitați bine produsul înainte de aplicare pentru a elimina excesul de pudră. Începând din colțul intern al sprâncenelor către exterior, aplicați pudra cu linii mici, umplând zonele mai goale, pentru a obține intensitatea dorită.

Lista ingredientelor este actualizată în mod constant. Cu toate acestea, vă rugăm să consultați compoziția indicată pe ambalajele produselor.

EYEBROW INTENSE POWDER

INGREDIENTS:

BORON NITRIDE, DIMETHICONE, SILICA, POLYETHYLENE, PENTYLENE GLYCOL, PUMICE, CAPRYLYL GLYCOL, KAOLIN, DIMETHICONOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX, CAPRYLHYDROXAMIC ACID , GLYCERIN, TOCOPHEROL

(+/-) MAY CONTAIN:

CI 77019 MICA, CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), CI 77491,77492,77499 (IRON OXIDES), CI 77163 (BISMUTH OXYCHLORIDE)

[Ljava.lang.String;@2b72cf68