Știi că rimelul nostru Vamp! a fost lansat pentru prima dată în 2012 și s-a bucurat imediat de un succes extraordinar? A fost însă doar un punct de plecare. Începând cu acest prim produs revoluționar, PUPA a creat o gamă completă de rimeluri pentru a răspunde tuturor exigențelor tale. În această pagină vrem să ți le prezentăm pe toate și să te ajutăm să-l alegi pe cel potrivit ție.

Rimelul Vamp! este rimelul emblematic de la Pupa. Permite construirea strat după strat a unui volum flexibil, intens și fără limite, atingând frumusețea genelor false fără grija de a le aplica. Disponibil și în versiunea waterproof, rezistent la apă și de lungă durată.

Aplicator: din fibră, cu fire moi cu formă sinuoasă pentru întindere maximă.

Cumpără online

Rimelul emblematic Vamp! În extraordinara versiune Forever, pentru un volum exagerat, fără limite și o rezistență nemaiîntâlnită, fără imperfecțiuni. Gene perfecte, întotdeauna!

Aplicator: Peria cu formă sinuoasă, cu fire moi și groase, preia o cantitate maximă de produs pentru un volum foarte generos, modulabil și uniform.

Cumpără online

Iată o nouă armă de seducție pentru cine își dorește o privire periculos de sexy.Rimelul Vamp! Sexy Lashes oferă volum, ridică și curbează: genele sunt evidențiate prin curbe vertiginoase și o formă nouă.

Aplicator: maxi size, din fibră, cu formă asimetrică și sinuoasă pentru gene super curbate și conturate.

Cumpără online

Rimelul Vamp! Explosive Lashes: expresia maximă a volumului, pentru un exces fără compromisuri. Învăluie genele și le îndesește cu o generozitate nemaivăzută până acum.

Aplicator: maxi size, din fibră, cu fire moi cu formă sinuoasă pentru întindere explozivă.

Cumpără online

Pentru cine îşi dorește volum maxim, fără cocoloașe, cu gene perfect separate, PUPA a creat rimelul Vamp! Definition. Volumul extraordinar și genele definite nu mai reprezintă o iluzie.

Aplicator:/strong> din silicon flexibil, cu formă cilindrică, efect de pieptene pentru gene separate.

Cumpără online

Il Rimelul Vamp! All In One oferă volum, curbează și alungește genele, stimulându-le creșterea naturală datorită tratamentului fortifiant pentru o privire irezistibilă.

Aplicator: din fibră, cu fire moi cu formă cilindrică fusiformă pentru a ajunge și la genele cele mai scurte.

Cumpără online

Il nostro Rimelul Vamp! Extreme învăluie în mod consistent genele de la bază până la vârf, de la prima aplicare, pentru un efect scenografic. Ochii apar în prim plan ca și cum s-ar afla sub reflectoare.

Aplicator: din silicon semirigid, cu formă sinuoasă pentru întindere maximă.

Cumpără online

URMĂREȘTE VIDEOCLIPUL: