Crăciunul Pupa

Crăciunul se aproprie... începe numărătoarea inversă cu PUPA!

Casetele iconice PUPA Whales sunt caracterizate de un design nordic, cu linii moi și esențiale care reprezintă în mod perfect regina mărilor: balena.

Colecția Pupart din acest an se inspiră din tendințele cele mai importante ale momentului: culorile calde și vii ale apusului, decorul animalier și luminile neon care cuceresc lumea designului și modei.

Descoperă Kiturile de Make up, de neratat în care produsele best seller de la PUPA sunt asortate cu poșete exclusive, plicuri, ghiozdane și mini casete pe care să le iei mereu cu tine.

Dacă iubești să te lași transportată în atmosfera caldă a nopții învăluitoare, descoperă noile parfumuri Red Queen, toate de dăruit ție și celor dragi.

Redescoperă eleganța celor șase arome și în colecția de Kituri Red Queen. Produse de baie și corp în suporturi organizatoare prețioase din catifea, inspirate din ultimele tendințe ale modei.

Pe lângă petreceri, este timpul relaxării și timpul pentru a avea grijă de tine și de propriul corp cu noile Kituri Home Spa. Produse ideale pentru a reproduce un ritual SPA acasă. Scrub, spumă de duș, creme de corp, toate în truse spațioase.