Crăciunul Pupa

Crăciunul se aproprie... începe numărătoarea inversă cu PUPA!

Casetele Squirrel sunt noile casete emblematice de la PUPA: caracterizate de linii moi și culori delicate, ne amintesc de frumusețea naturii și de cât de important este să o conservăm. Inspirată de toate acestea, PUPA a plantat o pădure cu 1000 de arbori în colaborare cu TREEDOM.

Colecția din acest an Pupart prezintă tendințele în frumusețe ale momentului pentru a avea mereu un look day & night exclusiv, deosebit și în tendințe.

Pentru acest Crăciun, PUPA a creat pentru tine Vamp! Beauty Box . O trusă exclusivă care conține produsele must-have ale francizei Vamp! Ce mai aștepți? În acest an, surprinde-i pe toți cu un machiaj pentru ochi complet și extraordinar!

Descoperă Seturile de Machiaj , de neratat în care produsele best seller de la PUPA sunt asortate cu portfarduri, plicuri, genți și mini casete pe care să le iei mereu cu tine.

Dacă iubești culorile, glitter-ul și vrei să transmiți un mesaj de bucurie și pozitivitate, cumpără noua capsule collection Glitter Lab: produsele Bath&Body cu 6 arome diferite și ambalate într-un port-fard prețios și strălucitor.

Și nu am terminat! Ultimele tendințe în modă și modelele animal print inspiră noile Seturi Red Queen. Portfardurile care devin adevărate accesorii la modă ce conțin produse Bath & Body exclusive.

Nu este suficient? Descoperă toate celelalte idei ale noastre de cadou PUPA!

În sfârșit, nu uita că la finalizarea plății vei putea solicita Red Box, cadoul exclusiv de la PUPA care îți oferă posibilitatea să personalizezi mesajul.

vizionați video