Pupa sărbătorește câteva dintre produsele emblematice ale francizei Vamp! cu o casetă de frumusețe exclusivă. În interiorul casetei, propusă în 3 versiuni, ai de ales între rimelurile Vamp! - Vamp! All in One - Vamp! Sexy Lashes împreună cu Vamp! Stylo Liner, Vamp! Eyepencil, Vamp! Matt și Vamp! Wet&Dry Eyeshadow. Produse must have perfecte pentru a crea un eye look complet și în tendințe.

Vamp! Sexy Lahes 011 - Sexy Black
Oferă genelor un look extrem de senzual cu Vamp! Sexy Lashes, o armă irezistibilă de seducție pentru o privire periculos de sexy. Oferă volum, ridică și curbează: genele sunt evidențiate prin curbe vertiginoase și o formă nouă care sfidează gravitația. Maxi periuța din fibre cu formă sinusoidală garantează aplicarea generoasă, iar firele lungi de la bază permit exercitarea acțiunii mecanice de curbare.

Cu risc scăzut de reacții alergice
Testat oftalmologic
Indicat pentru ochi sensibili și purtători de lentile de contact
Fără parabeni
Fabricat în Italia

12 ml -  0.40 fl oz

Vamp! Definition Liner
Vamp! Definition Liner este tușul de ochi perfect: contur precis cu culoare definită și ultra-pigmentată, textură fluidă ce se aplică ușor, cu uscare rapidă. Vârful din pâslă este ideal pentru o aplicare uniformă şi fără cusur. Poartă tușul de ochi ca pe un veritabil instrument de seducție.

Hipoalergenic
Testat oftalmologic
Fără parabeni

2.5 ml -  Net Wt 0.085 oz 

Vamp! Multiplay - Black - Special Size 
Multiplay de la Pupa, un singur creion de ochi cu trei funcţii: EYELINER pentru a defini privirea, KAJAL pentru a intensifica privirea, FARD DE OCHI pentru culoare, ușor de aplicat. Textura este moale și fluidă, pentru a trasa contururi perfecte. Şi ochii tăi vor fi perfect machiați, puși în valoare și intenși.

Testat oftalmologic
Fără parabeni
Recomandat pentru ochii sensibili și purtătorilor de lentile de contact.

0.8 g -  Net Wt 0.03 oz 

Vamp! Matt 020
Culoare intensă și finish opac absolut. Extrem de ușor de întins, oferă o privire profundă și sofisticată.
Textura sa, cu o întindere perfectă, este moale și confortabilă în timp.

Hipoalergenic
Testat Oftalmologic
Fără parabeni
Made in Italy

2.5 g -  Net Wt 0.088 oz 

Vamp! Wet & Dry 102
Culoare incredibil de luminoasă și cu sclipiri multiple, pentru o privire intensă. Textura sa coaptă este ușoară, impalpabilă și extrem de ușoară. Dublă utilizare: 
-   uscat: pune în valoare pleoapele cu o culoare strălucitoare 
-   umed: pentru o culoare intensă și vibrantă 
Finish: de la satinat până la perlat

Hipoalergenic.
Testat Oftalmologic
Fără parabeni
Made in Italy

1 g -  Net Wt 0.035 oz

Datorită interiorului detașabil, caseta poate fi reutilizată pentru organizarea produselor de machiaj sau pentru păstrarea accesoriilor.

Vamp! Sexy Lashes
Amestecul de ceruri naturale - ceară de albine organică și ceară de Carnauba - asigură volumul extrem imediat. Crospolimerul inovator „Lash Sculptor” evidențiază curbarea genelor pentru un efect de tip „push up”. Rășina filmogenă specială menține genele perfect ridicate și curbate pentru o rezistență impecabilă.Procentul ridicat de micro pigmenții foarte negri asigură o eliberare intensă și instantanee a culorii încă de la prima aplicare. Untul de karitè organic cu proprietăți nutritive învăluie genele fără a le îngreuna, menținându-le elastice și flexibile.

Vamp! Definition Liner
Formulă pe bază de apă cu o concentraţie mare de pigmenţi, pentru culori definite şi omogene.

Vamp! Multiplay - Special Size
Formula conține Ulei de Jojoba emolient și nutritiv, vitaminele E şi C cu efect antioxidant şi Ulei de Bumbac pentru a conferi catifelare şi hidratare.

Vamp! Matt
Formulă deosebit de performantă, ce îmbină inovatori agenți de catifelare și o concentrație foarte mare de pigmenți, pentru a crea o culoare pură, maximă aderență și întindere.

Vamp! Wet & Dry
Tehnologie specială coaptă. Amestecul de pigmenți și perle conferă o culoare aprinsă și cristalină, iar amestecul de agenți de catifelare și esteri garantează aderență și confort.

Vamp! Sexy Lashes
Pornește de la baza genelor și piaptănă-le urmând lungimea acestora cu mișcări verticale, de la rădăcină spre vârf. Pentru un volum mai intens, efectuează la baza genelor mișcări în zig zag. Folosește baza aplicatorului pentru a ridica partea externă a genelor. Dacă vrei să îți intensifici și mai mult privirea, aplică rimelul și pe genele inferioare.

Vamp! Definition Liner
Agitați flaconul înainte de folosire ca să emulsionați perfect pigmenţii. Pentru a facilita aplicarea, țineți aplicatorul paralel la baza genelor. Trasați o linie de la baza genelor, pornind de la colţul interior al ochiului spre exterior, ținând vârful tușului de ochi îndreptat spre canalul lacrimal. Creați un contur în armonie cu forma naturala a ochilor.

Vamp! Multiplay - Special Size
Porniți de la colțul intern al pleoapei superioare, urmați linia naturală a genelor. Dacă doriţi un efect de umbră, estompați conturul folosind aplicatorul creionului sau Eye Pencil Brush de la Pupa. Repetaţi de-a lungul pleoapei inferioare. Atenuarea funcționează ca bază pentru fard: ajută la mărirea duratei de rezistență și permite o aplicare omogenă. Creionul se poate aplica şi în interiorul pleoapei pentru a crea efectul kajal.

Vamp! Matt
La o cantitate mică de fard cu una din pensulele din Gama Professional Brushes, estompeaz-o pe dosul palmei pentru a elimina excesul și tapotează fardul pe pleoapă. Folosește culorile de intensitate medie și cele închise pentru a crea umbre și pentru a sculpta privirea. Folosește culorile deschise pentru a crea puncte de lumină cu efect mat.

Vamp! Wet & Dry
Dublă utilizare: 
-   uscat: pune în valoare pleoapele cu o culoare strălucitoare 
-   umed: pentru o culoare intensă și vibrantă 
Ia o cantitate mică de fard cu una din pensulele din Gama Professional Brushes și estompeaz-o pe dosul palmei pentru a elimina excesul.