PUPA a fost dintotdeauna cadoul perfect, pentru orice ocazie!
Începând de astăzi, poți face ca experiența primirii unui cadou PUPA să devină și mai specială și unică, solicitând exclusiva noastră cutie cadou Gift Box, disponibilă numai online, în centrele noastre PUPA Store. Produsele vor fi atent ambalate în elegantul pachet cadou, într-o sugestivă culoare roșie prin care PUPA s-a remarcat dintotdeauna și, dacă dorești, vor putea fi însoțite de mesajul tău personalizat.

Cum să soliciți cutia cadou Gift Box pentru comenzile online
Este foarte simplu: în faza de finalizare a comenzii, pe aceeași pagină pe care vei introduce adresa de livrare, dacă dorești să soliciți cutia cadou Gift Box PUPA trebuie doar să selectezi opțiunea ”Această comandă este un cadou” (observă imaginea de mai jos). De asemenea, vei avea posibilitatea de a scrie mesajul tău personalizat, care va fi tipărit pe o felicitare specială și va fi introdus în pachet. Selectând opțiunea Gift Box, vei primi documentația fiscală aferentă comenzii tale doar în format electronic, pe adresa ta de e-mail: în felul acesta, dacă dorești livrarea comenzii direct către destinatarul cadoului, în interiorul pachetului nu se vor găsi informații cu privire la prețul produselor.

Pentru anumite tipuri de produse, opțiunea cadou nu este disponibilă. De asemenea, opțiunea cadou poate fi sistată temporar, din motive tehnice sau ca urmare a epuizării stocurilor.