2019: Pupa Milano își schimbă înfățișarea și o face în stil mare. Cu un nou model ce ne reprezintă, o nouă imagine a firmei și cu un personaj secundar inedit. Dar haideți să o luăm în ordine.

Pupa își schimbă înfățișarea și printr-o singură fotografie transmite expresia valorilor brandului: senzualitate înnăscută, forță de caracter și bucuria de a trăi. Și nu doar atât: noua femeie Pupa se distinge printr-o frumusețe de-a dreptul unică și printr-o personalitate puternică. O fotografie ce narează o poveste de pasiune și care este dedicată tuturor femeilor de astăzi și unicității acestora.

Pisica, personajul secundar perfect

Feminitatea protagonistei se reflectă și în relația cu partenerul din fotografie, o pisică ce devine imediat complicele perfect pentru un neobișnuit joc în doi. Pisica este un partener simpatic de joacă, dar este și simbolul caracteristicilor femeii Pupa: pisica este independentă prin natura sa, zglobie, se mișcă cu o eleganță intimă transmițând, prin mișcări imprevizibile și pline de grație, fascinația sa înnăscută.

Culoarea roșie, o marcă înregistrată

Dintotdeauna, roșul a fost culoarea reprezentativă a mărcii Pupa Milano. Cu această nouă imagine a firmei, brandul aduce comunicarea la un alt nivel. Roșul din această imagine cucerește și învăluie, din trademark al firmei devine un adevărat și autentic simbol al senzualității, al pasiunii, al bucuriei de a trăi. Roșul Pupa permite consumatorului să se cufunde în imagine, ajungând să trăiască o nouă experiență și să redescopere brandul, în toată unicitatea sa.

Să dăm figurii un nume

Noua imagine Pupa Milano în anul 2019 este Robin Holzken, 21 ani, o figură foarte cunoscută în lumea modei. Model pentru branduri internaționale cum ar fi Guess și Versace, este cunoscută și ca fiind unul dintre celebrii îngerași ai Victoria’s Secret. Robin înseamnă toate acestea, dar este și o fată din zilele noastre: a deschis de câțiva ani un canal Youtube unde împărtășește sfaturi de frumusețe și fitness și descrie viața sa de model, de zi cu zi. Ca multe dintre fetele de vârsta ei, Robin are și un profil Instagram – foarte urmărit - cu aproape 350.000 de followers.