Beauty Advent Calendar

Calendarul de Crăciun exclusiv de la Pupa în ediție limitată

Fă ca așteptarea Crăciunului să fie specială cu exclusivul calendar de Crăciun de la Pupa! 24 de surprize de frumusețe pentru a petrece sărbătorile în top! ALL I WANT FOR CHRISTMAS IS… MAKE-UP!

CADOUL PERFECT LA CARE (NU) TE AȘTEPTAI

Ce este mai frumos decât un cadou exclusiv pentru tine? Să primești 24! Oferă și oferă-ți cadou calendarul de Crăciun de la Pupa: un dar perfect, magic, care surprinde în fiecare zi. Ce mai aștepți? Pregătește-te pentru cea mai frumoasă numărătoare inversă a anului și numără împreună cu Pupa zilele rămase până la Crăciun!

 


Bucură-te în fiecare zi de o surpriză de frumusețe deschizând sertarele cutiei reutilizabile pentru a-ți organiza produsele de machiaj sau pentru a-ți păstra bijuteriile și accesoriile.


Dacă ești curios (curioasă) și nu mai poți aștepta sau vrei să afli mai multe despre Beauty Advent Calendar, îți prezentăm detalii despre unele produse conținute pentru a te uimi pe tine și pe cei dragi ție! Distrează-te descoperind toate detaliile, particularitățile și recomandările de machiaj pentru produsele noastre preferate!