PUPA PENTRU TREEDOM

Atenția acordată domeniului social și mediului sunt valori care au caracterizat PUPA dintotdeauna.

Pentru Crăciunul 2020, prin lansarea colecției de casete Squirrel, Pupa Milano a hotărât să planteze cu Treedom 1000 de arbori noi în Ecuador și Kenya, , dând naștere unei păduri PUPA. O pădure din arbori de cafea, portocali, lămâi, peri de apă și mangrove albe care peste 10 ani vor absorbi din atmosferă 260.000kg de CO2, o cantitate care ar putea umple 1.354 de tiruri!

Iar dacă achiziționezi Squirrel 4, primești geanta noastră din material natural, exclusiv online și în magazinele PUPA.*

SQUIRREL: COLECȚIA

PUPA prezintă SQUIRREL, colecția de casete 2020. Designul este minimalist și esențial, caracterizat de linii moi. Trusa cromatică este rafinată și în tendințe, culorile sunt delicate, însă îndrăznețe: rozul, stacojiul și salvia se îmbină cu nelipsitul roșu.

DE CE TREEDOM?

Treedom este singura platformă web din lume care permite plantarea unui arbore la distanță și urmărirea online a poveștii proiectului la a cărui realizare va contribui. Toți arborii sunt plantați direct de țăranii din zonă și produc beneficii de mediu, sociale și economice.

Pe lângă absorbția de CO2, arborii din pădurea noastră sunt utili și pentru a garanta:

Siguranța alimentară: arborii vor produce fructe imediat comestibile sau care pot fi prelucrate în acest sens, asigurând resurse alimentare în mod constant în timp.

Dezvoltarea economică: i fructele arborilor și produsele derivate din transformarea lor pot fi comercializate în circuitele locale, oferind posibilitatea obținerii unui venit.

Protecția mediului: arborii sunt plantați în sisteme agro-forestiere care favorizează interacțiunea virtuoasă între diferitele specii și impactul pozitiv al acestora asupra mediului și a terenurilor.

DE CE KENYA ȘI ECUADOR?

În Kenya scopul principal al activității Treedom este acela de a promova, în rândul agricultorilor, a reîmpăduririi pe scară mică, printr-o abordare de tip participativ.  

Ecuador este una dintre comorile de mediu care devin mereu tot mai prețioase. Este vorba despre una dintre aceste țări definite drept „megadiverse”, pentru a sublinia bogăția extremă și particularitatea ecosistemelor sale.

Pădurea PUPA

*Promoție valabilă online și în magazinele PUPA în perioada 2 noiembrie - 24 decembrie. În limita stocurilor disponibile.