Profunzimea negrului absolut întâlnește puritatea culorii, într-o combinație surprinzătoare. Încă de la prima aplicare, culoarea este ultra pigmentată și bogată în reflexe schimbătoare și luminoase. Se întinde în mod uniform și se usucă repede.

Maxi aplicatorul plat, cu 440 fire tăiate pe rotund, asigură o preluare și o aplicare optimă.

Nu conține: toluen, formaldehidă, DBP (dibutilftalat) și camfor
Testat dermatologic
Fără parabeni
Made in Italy

36M 4.5 ml / 0.15 fl oz

Formula este caracterizată de un amestec de perle extra black cu intensitate maximă și pigmenți verde cărăbuș, cu tridimensionalitate și luminozitate extremă, care creează împreună reflexe unice și surprinzătoare.

Nu conține: toluen, formaldehidă, DBP (dibutilftalat) și camfor
Testat dermatologic
Fără parabeni
Made in Italy

Înainte de a aplica lacul de unghii colorat, folosește întotdeauna o bază specială Pupa pentru a proteja unghia și pentru a spori rezistența lacului de unghii. Aplică lacul de unghii în 2 straturi, lăsând să se usuce complet între o aplicare și cealaltă.

Recomandare: pentru a spori rezistența lacului de unghii, întinde culoarea și pe vârful unghiei.

Lista ingredientelor este actualizată în mod constant. Cu toate acestea, vă rugăm să consultați compoziția indicată pe ambalajele produselor.

BUTYL ACETATE, ETHYL ACETATE, NITROCELLULOSE, ADIPIC ACID/NEOPENTYL GLYCOL/TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, ISOPROPYL ALCOHOL, STYRENE/ACRYLATES COPOLYMER, STEARALKONIUM HECTORITE , SILICA, TRISILOXANE, DIACETONE ALCOHOL, BIS-HYDROXYETHOXYPROPYL DIMETHICONE/IPDI COPOLYMER ETHYLCARBAMATE, OXIDIZED POLYETHYLENE, POLYHYDROXYSTEARIC ACID, ALUMINUM HYDROXIDE

(+/-) MAY CONTAIN:

CALCIUM ALUMINUM BOROSILICATE, CI 77019 MICA, CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), CI 77491, 77492, 77499 (IRON OXIDES), CI 77861 (TIN OXIDE), CI 15850 (RED 6 LAKE, RED 7 LAKE)