Baby K Limited Edition

O colecție sexy și distractivă ca un dans pe malul mării

«Contraste vibrante și solare pentru un machiaj estival plin de „good vibes”! Energia dezlănțuită de muzica estivală, de dorul de vară, de petrecerile pe plajă, de cocteilurile super colorate!»

SĂ ÎNCEPEM CU OCHII, PENTRU O PRIVIRE SUPER SEXY

«Ce este o privire fără gene super sexy? Nu pot renunța la volumul sinuos, la curbele evidențiate la extrem și la puterea sa seducătoare. Îmi place să văd cum genele explodează, cu fiecare aplicare... Nu voi putea rezista fără acest rimel! Trusa pentru ochi care-i va face pe toți să exclame Oh my God! De fapt, Goddess! Ador culorile sale vibrante, calde, finishurile satinate, metalice și mate.Aplicarea lor te face să strălucești precum o adevărată zeiță și te va transpune în serile de vară printre cocteiluri proaspete cu savoare tropicală.»


FAȚĂ ȘI BUZE IMPECABILE, PENTRU UN LOOK DIVIN ȘI DE LUNGĂ DURATĂ

«Când vine vorba despre highlighter, nu există noțiunea de „prea mult” - trebuie să-mi atragă atenția și să mă dea pe spate! Finishul metalic pur și reflexele sale aurii vor oferi pielii tale o strălucire demnă de o divinitate. Iată cum să treci de la Basic la WOW într-o secundă!»

 

«Ce vreau de la rujul meu? Che Să reziste la tot, chiar și unei băi sub clar de lună într-o seară caldă de vară! Două nuanțe emblematice pentru buze irezistibile de dimineața până seara.»