GIORGIO FORGANI, PUPA MAKE UP ARTIST

Experiența sa profesională
Își începe cariera prin colaborarea cu un fotograf din Bologna, făcând machiajul fotomodelelor pentru serviciile fotografice. Pasiunea și hotărârea sa îl ajută să colaboreze în foarte scurt timp cu cei mai cunoscuți stiliști din culisele prezentărilor de modă, după care începe colaborarea cu importante mărci internaționale de produse cosmetice.
Experiența tehnică și sensibilitatea înnăscută pentru frumusețea feminină, alături de capacitatea de a transpune cerințele fiecărei femei în limbajul machiajului și de pasiunea sa pentru muncă fac din
Giorgio un make-up artist de top.

Conceptul său de frumusețe
„Satisfacția cea mai mare pe care o am în munca mea de make-up artist este aceea de a sesiza în expresia feței persoanelor pe care le machiez uimirea de a se vedea imediat ca fiind mai frumoase”. Make-up-ul nu este o alchimie sau un domeniu rezervat mâinilor experților, ci chiar este un mijloc care poate fi folosit de oricine. Un secret pentru a fi mereu în TOP . Frumusețea oricărei femei poate fi accentuată prin câteva detalii simple și nu neapărat ostentative sau dificile...dimpotrivă! Odată înțeles acest lucru, începe jocul trecerii de la efecte irizante la culori vibrante, de la pulberi cu efect mat la lumea senzorială a texturilor. PUPA oferă aplicare facilă și calitate, fără să uite vreodată cerințele femeilor de astăzi, care se apropie din ce în ce mai mult de lumea modei.  Întruchipează perfect unicitatea spiritului italian și bunul său gust înnăscut. Percepția de sine a femeilor ca fiind în formă și mai frumoase le dă posibilitatea de a dobândi o atitudine pozitivă și de a se simți atrăgătoare. Un vis care devine realitate!” 

PUPA ponúka kvalitu a ľahkú aplikáciu, bez toho, aby zabúdala na súčasné potreby žien, ktoré sú stále bližšie a bližšie k svetu módy. To dokonale reprezentuje unikátnosť talianskeho ducha a jeho prirodzenú, dobrú chuť. Vychutnávať si to, že vyzeráme dobre a krajšie je spôsob ako vytvoriť pozitívny prístup a cítiť sa atraktívne. Sen sa stáva skutočnosťou!“

Colaborarea cu Pupa
Colaborarea dintre Pupa și Giorgio confirmă evoluția și creșterea brandului Made in Italy. Calitatea, inovarea, designul, tehnologia și culoarea se unesc într-o linie de make-up care îmbină aceste elemente cu rezultate excelente.

PUPA MAKE-UP. TOP MAKE-UP.