Vamp! Mascara Explosive Lashes

Expresie maximă a volumului pe gene pentru un exces fără compromisuri! Vamp! Explosive Lashes, datorită texturii super bogate și maxi pensulei ultra moi, acoperă genele îndesindu-le cu o generozitate nemaiîntâlnită. Toate genele, chiar și cele mai scurte, sunt scoase în evidență și ies din anonimat devenind protagoniste. Confortul este garantat pentru întreaga zi fără să se întindă.

Cu risc scăzut de reacții alergice
Testat oftalmologic
Recomandat pentru ochii sensibili și purtătorilor de lentile de contact
Fără parabeni
Made in Italy

Two-phase Make-up Remover

Datorită compoziției sale BIFAZICE, DEMACHIANTUL de față Pupa este perfect pentru îndepărtarea machiajului intens și waterproof în mod rapid și delicat. Demachiantul bifazic conține două faze: una uleioasă și una apoasă. Prin agitarea flaconului, cele două lichide se activează reciproc și creează o soluție eficientă.

Pentru toate tipurile de piele
Cu risc scăzut de reacții alergice
Testat oftalmologic, recomandat pentru ochii sensibili și purtătorilor de lentile de contact
Testat dermatologic
Fără parabeni
Produs în Italia

Casetă spațioasă, accesoriu indispensabil pentru orice femeie.

Vamp! Mascara Explosive Lashes

Amestecul exclusiv de Ceară de orez, Ceară de salcâm și Polomeri oferă consistență genelor pentru un volum surprinzător de la rădăcină până la vârf. Agenții Gelifianți și Filmogenii asigură flexibilitatea și aderența pentru un rezultat impecabil în timp. Pigmenții speciali incredibil de negri asigură o eliberare intensă a culorii încă de la prima aplicare.

Two-phase Make-up Remover

Formula sa este îmbogățită cu un Activ Natural care are o acțiune hidratantă și regenerantă pe piele.

Vamp! Mascara Explosive Lashes

Pornește de la baza genelor și piaptănă-le cu mișcări zig zag până la vârfuri. Se recomandă aplicarea repetată a rimelului trecând de la un ochi la celălalt până obțineți volumul dorit.

Two-phase Make-up Remover

Agită bine înainte de folosire, pentru a amesteca cele două faze. Îndepărtează întâi machiajul de pe pleoape, de sus în jos și din interior către exterior. Îndepărtează apoi machiajul de pe buze cu o dischetă nouă. La sfârșit demachiază fața. Cu sau fără clătire, după cum preferi. Pentru a completa curățarea feței folosește Moisturizing Toner.