Vamp! Mascara Explosive Lashes

Expresie maximă a volumului pe gene pentru un exces fără compromisuri! Vamp! Explosive Lashes, datorită texturii super bogate și maxi pensulei ultra moi, acoperă genele îndesindu-le cu o generozitate nemaiîntâlnită.Toate genele, chiar și cele mai scurte, sunt scoase în evidență și ies din anonimat devenind protagoniste.Confortul este garantat pentru întreaga zi fără să se întindă.

Cu risc scăzut de reacții alergice
Testat oftalmologic
Recomandat pentru ochii sensibili și purtătorilor de lentile de contact
Fără parabeni
Made in Italy

Made to Last Lip Duo 005 - Deep ruby

Ruj pentru buze cu efect de vinil: culoare plină și strălucire maximă. Este rujul care se folosește în doi etape: întâi culoarea intensă de lungă durată și apoi top coat-ul pentru hidratarea buzelor și obținerea unui efect latex ultra lucios.

Testat dermatologic
Fără parabeni
Produs în Italia
A se închide bine după utilizare

Plic în formă de semilună, cu un design simplu și minimal.

Vamp! Mascara Explosive Lashes

Amestecul exclusiv de Ceară de orez, Ceară de salcâm și Polomeri oferă consistență genelor pentru un volum surprinzător de la rădăcină până la vârf. Agenții Gelifianți și Filmogenii asigură flexibilitatea și aderența pentru un rezultat impecabil în timp. Pigmenții speciali incredibil de negri asigură o eliberare intensă a culorii încă de la prima aplicare.

Made to Last Lip Duo 005 - Deep ruby

Rujul lichid este îmbogățit cu Polimeri Performanți speciali care asigură o aderență perfectă și cu Agenți de Gelifiere care asigură o eliberare omogenă a produsului și o peliculă subțire „soft touch” pe buze. Ingredientele Volatile și Agenții Filmogeni Plastici permit o uscare rapidă și o rezistență îndelungată. Luciul de buze top coat este compus din Siliconi Speciali și Ceruri care asigură un confort absolut și pun în valoare culoarea rujului lichid, conferind un finish de vinil.

Vamp! Mascara Explosive Lashes

Pornește de la baza genelor și piaptănă-le cu mișcări zig zag până la vârfuri. Se recomandă aplicarea repetată a rimelului trecând de la un ochi la celălalt până obțineți volumul dorit.

Made to Last Lip Duo 005 - Deep ruby

Aplică rujul lichid pornind din mijlocul buzei superioare către colțuri. Pe buza inferioară pornește de la colțurile buzelor către mijloc. La câteva secunde, după uscarea completă, aplică top coat-ul transparent pentru a da un finish ultra lucios. Pentru un rezultat perfect combină-l cu creionul Made To Last Definition Lips. Îndepărtează-l cu Demachiantul Bifazic Pupa.