Vamp! Mascara Explosive Lashes

Expresie maximă a volumului pe gene pentru un exces fără compromisuri! Vamp! Explosive Lashes, datorită texturii super bogate și maxi pensulei ultra moi, acoperă genele îndesindu-le cu o generozitate nemaiîntâlnită.Toate genele, chiar și cele mai scurte, sunt scoase în evidență și ies din anonimat devenind protagoniste.Confortul este garantat pentru întreaga zi fără să se întindă.

Cu risc scăzut de reacții alergice
Testat oftalmologic
Recomandat pentru ochii sensibili și purtătorilor de lentile de contact
Fără parabeni
Made in Italy

Gentle Eye Make-up Remover

Curăță eficient și delicat machiajul, îngrijind chiar și ochii cei mai sensibili, datorită acțiunii calmante a extractului de Aloe Vera.

Formulă fără parfum, pentru a reduce riscul de alergii
Testat oftalmologic pe ochi sensibili și purtători de lentile de contact
Testat dermatologic pe pielea sensibilă
Pentru uz extern
Produs în Italia

Casetă practică ideală pentru a avea mereu machiajul cu tine.

Vamp! Mascara Explosive Lashes

Amestecul exclusiv de Ceară de orez, Ceară de salcâm și Polomeri oferă consistență genelor pentru un volum surprinzător de la rădăcină până la vârf. Agenții Gelifianți și Filmogenii asigură flexibilitatea și aderența pentru un rezultat impecabil în timp. Pigmenții speciali incredibil de negri asigură o eliberare intensă a culorii încă de la prima aplicare.

Gentle Eye Make-up Remover

Îmbogățit cu Aloe Vera, utilizat frecvent în industria cosmetică datorită capacității sale de a calma iritațiile și de a atenua înroșirea pielii.

Vamp! Mascara Explosive Lashes

Pornește de la baza genelor și piaptănă-le cu mișcări zig zag până la vârfuri. Se recomandă aplicarea repetată a rimelului trecând de la un ochi la celălalt până obțineți volumul dorit.

Gentle Eye Make-up Remover

Aplică produsul pe ochi, cu ajutorul unei dischete din vată.