Vamp! Mascara Definition

Gene cu volum extraordinar, perfect separate și definite. Modelate fără rigiditate, niciodată grele și fără granule. Rimelul cu confortul total pe care l-ai dorit dintotdeauna! Textura sa moale și alunecoasă, puternic pigmentată, aderentă, cu putere de acoperire și elastică. Dozarea este instantanee pentru o aplicare precisă extra black cu un singur strat. Flexibilitatea pensulei din elastomer de nouă generație permite o aplicare ușoară, iar forma sa cilindrică rotunjită cu fire "efect pieptene" permite aplicarea generoasă imediată și, în același timp, definirea genelor.

Cu risc scăzut de reacții alergice
Testat oftalmologic
Fără Parabeni
Recomandat pentru ochii sensibili și purtătorilor de lentile de contact.
Fabricat în Italia

Two-phase Make-up Remover

Datorită compoziției sale BIFAZICE, DEMACHIANTUL de față Pupa este perfect pentru îndepărtarea machiajului intens și waterproof în mod rapid și delicat. Demachiantul bifazic conține două faze: una uleioasă și una apoasă. Prin agitarea flaconului, cele două lichide se activează reciproc și creează o soluție eficientă.

Pentru toate tipurile de piele
Cu risc scăzut de reacții alergice
Testat oftalmologic, recomandat pentru ochii sensibili și purtătorilor de lentile de contact
Testat dermatologic
Fără parabeni
Produs în Italia

Casetă spațioasă, accesoriu indispensabil pentru orice femeie.

Vamp! Mascara Definition

Echilibrul perfect al formulei sale de Uleiuri și Ceară asigură lejeritate fără a încărca genele. Filmogenele specifice modelează și fixează genele, definindu-le fără rigiditate.Amestecul de Polimeri de ultimă generație creează o peliculă aderentă moale și flexibilă pentru un rezultat impecabil de lungă durată. Fără întinderi și maxim confort. Pigmenții speciali de culoare neagră profundă și lucioasă oferă o aplicare imediată și un efect intens încă de la primul strat.

Two-phase Make-up Remover

Formula sa este îmbogățită cu un Activ Natural care are o acțiune hidratantă și regenerantă pe piele.

Vamp! Mascara Definition

Pornește de la baza genelor și piaptănă-le urmând lungimea acestora cu mișcări verticale, de la rădăcină spre vârf. Dacă dorești definirea, nu efectua mișcări în zig zag. Și dacă dorești intensificarea privirii, aplică rimelul și pe genele inferioare și repetă aplicarea pe genele superioare externe.

Two-phase Make-up Remover

Agită bine înainte de folosire, pentru a amesteca cele două faze. Îndepărtează întâi machiajul de pe pleoape, de sus în jos și din interior către exterior. Îndepărtează apoi machiajul de pe buze cu o dischetă nouă. La sfârșit demachiază fața. Cu sau fără clătire, după cum preferi. Pentru a completa curățarea feței folosește Moisturizing Toner.