Vamp! Mascara Definition

Gene cu volum extraordinar, perfect separate și definite. Modelate fără rigiditate, niciodată grele și fără granule. Rimelul cu confortul total pe care l-ai dorit dintotdeauna! Textura sa moale și alunecoasă, puternic pigmentată, aderentă, cu putere de acoperire și elastică. Dozarea este instantanee pentru o aplicare precisă extra black cu un singur strat. Flexibilitatea pensulei din elastomer de nouă generație permite o aplicare ușoară, iar forma sa cilindrică rotunjită cu fire "efect pieptene" permite aplicarea generoasă imediată și, în același timp, definirea genelor.

Cu risc scăzut de reacții alergice
Testat oftalmologic
Fără Parabeni
Recomandat pentru ochii sensibili și purtătorilor de lentile de contact
Fabricat în Italia

Gentle Eye Make-up Remover

Curăță eficient și delicat machiajul, îngrijind chiar și ochii cei mai sensibili, datorită acțiunii calmante a extractului de Aloe Vera.

Formulă fără parfum, pentru a reduce riscul de alergii
Testat oftalmologic pe ochi sensibili și purtători de lentile de contact
Testat dermatologic pe pielea sensibilă
Pentru uz extern
Produs în Italia

Casetă practică ideală pentru a avea mereu machiajul cu tine.

Vamp! Mascara Definition

Echilibrul perfect al formulei sale de Uleiuri și Ceară asigură lejeritate fără a încărca genele. Filmogenele specifice modelează și fixează genele, definindu-le fără rigiditate.Amestecul de Polimeri de ultimă generație creează o peliculă aderentă moale și flexibilă pentru un rezultat impecabil de lungă durată. Fără întinderi și maxim confort. Pigmenții speciali de culoare neagră profundă și lucioasă oferă o aplicare imediată și un efect intens încă de la primul strat.

Gentle Eye Make-up Remover

Îmbogățit cu Aloe Vera, utilizat frecvent în industria cosmetică datorită capacității sale de a calma iritațiile și de a atenua înroșirea pielii.

Vamp! Mascara Definition

Pornește de la baza genelor și piaptănă-le urmând lungimea acestora cu mișcări verticale, de la rădăcină spre vârf. Dacă dorești definirea, nu efectua mișcări în zig zag. Și dacă dorești intensificarea privirii, aplică rimelul și pe genele inferioare și repetă aplicarea pe genele superioare externe.

Gentle Eye Make-up Remover

Aplică produsul pe ochi, cu ajutorul unei dischete din vată.