SUPER NOURISHING CREAM de la Pupa o emulsie bogată și fondantă, special concepută pentru pielea uscată, perfectă pentru hrănirea profundă a pielii.
Utilizați-o pentru a vă proteja de frig, vânt, aer condiţionat, încălzire, ori de câte ori doriţi.
Este secretul tău pentru a spune ”stop zonelor aspre”. 
Folosiți-o ca cremă nutritivă și protectoare de uz zilnic pentru corp și față, pentru o piele moale și îngrijită.
Ca tratament regenerant pentru zonele aspre. Ca cremă de mâini pentru catifelare şi protecţie maxime. Ca tratament de buze pentru vremea rece și anti-crăpare. 
De ce să umpleți beauty case-ul dacă este suficient un singur produs?

Pentru toate tipurile de piele, potrivit în special pentru pielea uscata
Hipoalergenic
Testat dermatologic
Fără parabeni
Fabricat în Italia

Untul de Cacao, bogat în antioxidanți și Vitamina E, hrănește și hidratează. Uleiul de Migdale conferă elasticitate, repară şi protejează pielea de agenții atmosferici. Uleiul de Argan reface filmul hidrolipidic și previne pierderea apei, hrănește și hidratează.

Pentru toate tipurile de piele
Hipoalergenic
Testat dermatologic
Fără parabeni

Ca cremă nutritivă și protectoare de uz zilnic, în special pentru a proteja de frig, vânt, aer condiţionat şi încălzire, atunci când pielea ta are nevoie să fie hrănită.
Ca tratament regenerant pentru zonele aspre, aplicați un strat dublu (cel puțin 2 mm), lăsați să acționeze 5/10 minute, apoi curățați excesul tamponând cu un șervețel cosmetic. Ca tratament de noapte, aplicați din belșug înainte de culcare. Ca tratament pentru buze ultra catifelate, aplicați în orice moment al zilei.