O mască neagră din țesut îmbibată într-un tratament intensiv care acționează în câteva minute pentru un rezultat imediat. Curăță pielea de impurități și absoarbe sebumul în exces. Ideală pentru completarea rutinei de înfrumusețare și prevenirea apariției imperfecțiunilor.  
Formula nu conține parfum, pentru a fi și mai delicată pe epidermă.  

Pentru toate tipurile de piele
Cu risc scăzut de reacții alergice
Testat dermatologic
Fără Parabeni
Fără parfum
Fabricată în Italia

17 ml / 0.57 fl oz

Țesutul subțire se așează ca o a doua piele și permite tratamentului să acționeze intensiv pentru un rezultat imediat. Cărbunele vegetal, dotirtă caracteristicii sale poroase capturează impuritățile și sebumul în exces, curățând pielea și eliberând-o de imperfecțiuni. Compexul Seboregulator ajută la controlarea și reducerea producerii de sebum, în special în zona T a feței.  

Deschideți și întindeți masca. Aplicați pe fața curată pentru ca țesutul să aibă aderență perfectă. Lăsați să acționeze 15/20 minute. Îndepărtați masca și masați delicat pentru ca produsul în exces să se absoarbă. Aplicare recomandată de 2 ori pe săptămână.

Lista ingredientelor este actualizată în mod constant. Cu toate acestea, vă rugăm să consultați compoziția indicată pe ambalajele produselor.

AQUA (WATER), HYDROXYETHYLCELLULOSE, HYDROXYACETOPHENONE, GLYCERIN, CHLORPHENESIN, POPULUS NIGRA BUD EXTRACT, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, SODIUM HYALURONATE, SESAMUM INDICUM (SESAME) SEED OIL, CHARCOAL POWDER, BETA-SITOSTEROL, SERENOA SERRULATA FRUIT EXTRACT, TOCOPHEROL