Mască pentru față cu argilă, reduce excesul de sebum și impuritățile pielii datorită acțiunii astringente și purificatoare a Argilei Verzi. Îmbogățită cu Extract de Ceai Verde, este foarte indicată pentru pielea mixtă și grasă. Se aplică de 2 ori pe săptămână pentru completarea rutinei de înfrumusețare.

Pentru toate tipurile de ten, ideală pentru tenul mixt
Testat dermatologic
Produs în Italia

6M 15 ml / 0.51 fl oz

Argila Verde, datorită proprietăților sale naturale care reglează sebumul, ajută la opacizarea pielii și la reducerea grăsimii acesteia. Extractul de Ceai Verde întărește acțiunea purificatoare.

Se folosește la nevoie, cel mult de două ori pe săptămână. Aplică un strat subțire pe tenul curat și lasă să acționeze 5/10 minute până când masca se usucă. Clătește cu apă.

Lista ingredientelor este actualizată în mod constant. Cu toate acestea, vă rugăm să consultați compoziția indicată pe ambalajele produselor.

AQUA (WATER), KAOLIN, SOLUM FULLONUM (FULLER'S EARTH), GLYCERIN, BENTONITE, PROPANEDIOL, XANTHAN GUM, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, DECYL GLUCOSIDE, CITRIC ACID, DISODIUM EDTA, PARFUM (FRAGRANCE), CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, CITRONELLOL, LIMONENE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE

Recenzii reale trimise de utilizatorii aplicației noastre pentru Mobil (disponibilă momentan doar în Italia)