O mască din țesut îmbibată într-un tratament intensiv care acționează în câteva minute pentru un rezultat imediat. Oferă luminozitate și prospețime feței, atenuând semnele de oboseală. Formula nu conține parfum, pentru a fi și mai delicată pe epidermă. Un secret de frumusețe pentru a fi radioasă în orice situație, chiar și după o zi încărcată.

Pentru toate tipurile de piele
Cu risc scăzut de reacții alergice
Testat dermatologic
Fără Parabeni

Fabricată în Italia

18 ml / 0.60 fl oz

Țesutul subțire se așează ca o a doua piele și permite tratamentului să acționeze intensiv pentru un rezultat imediat. Acidul Mandelic, datorită acțiunii exfoliante, elimină celulele moarte care oferă pielii un aspect stins și opac, făcând-o radioasă. Acidul Hialuronic ajută la menținerea hidratării naturale.  

Pentru toate tipurile de piele
Cu risc scăzut de reacții alergice
Testat dermatologic
Fără Parabeni

Fabricată în Italia

Deschideți și întindeți masca. Aplicați pe fața curată pentru ca țesutul să aibă aderență perfectă. Lăsați să acționeze 15/20 minute. Îndepărtați masca și masați delicat pentru ca produsul în exces să se absoarbă.

Lista ingredientelor este actualizată în mod constant. Cu toate acestea, vă rugăm să consultați compoziția indicată pe ambalajele produselor.

AQUA (WATER), HYDROXYACETOPHENONE, HYDROXYETHYLCELLULOSE, CHLORPHENESIN, ALLANTOIN, LACTIC ACID, SODIUM HYALURONATE, TETRASODIUM EDTA, SODIUM HYDROXIDE, MANDELIC ACID, LINDERA STRYCHNIFOLIA ROOT EXTRACT