Moisturizing Toner de la Pupa perfecționează acțiunea de demachiere, eliminând orice urmă de lapte demachiant și resturile de machiaj. Nu este nevoie de clătire. Loțiunea tonică este finalizarea perfectă a curățării feței, lăsând pielea mai destinsă și revigorată, cu o nouă vitalitate. Dacă o folosești după o curățare cu clătire, elimină calcarul din apă de pe față, evitând înăsprirea.

Pentru toate tipurile de piele
Cu risc scăzut de reacții alergice
Testat oftalmologic
Testat dermatologic
Fără parabeni
Produs în Italia

Conține Apă de albăstrele răcoritoare și tonifiantă.


Pentru toate tipurile de piele
Cu risc scăzut de reacții alergice
Testat oftalmologic
Testat dermatologic
Fără parabeni

 

După demachiant, treci o dischetă de bumbac îmbibată cu loțiune tonică pe față, gât și decolteu, până la îndepărtarea oricărei urme de machiaj.
Finalizează tamponând cu discheta pentru un efect tonifiant.  
O poți folosi și separat, după ce te trezești, în loc de apă.

 

Lista ingredientelor este actualizată în mod constant. Cu toate acestea, vă rugăm să consultați compoziția indicată pe ambalajele produselor.

AQUA (WATER), ROSA CENTIFOLIA FLOWER WATER, PROPANEDIOL, METHYLPROPANEDIOL, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, CAPRYLYL GLYCOL, PPG-26 - BUTETH-26, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, PHENYLPROPANOL, TETRASODIUM EDTA, PARFUM (FRAGRANCE), CITRIC ACID, GLYCERIN, BENZYL SALICYLATE, CENTAUREA CYANUS FLOWER WATER, ALGAE EXTRACT, POLYGLUCURONIC ACID