Piele sărutată de soare 365 de zile pe an. Este nevoie de doar câteva picături care se aplică uniform și fără pete pe față, pentru a crea un bronz uniform și natural în scurt timp, datorită complexului autobronzant sofisticat. Extractul de Nalbă și Bio-Zahărul lasă pielea perfect hidratată și luminoasă. 

Testat dermatologic
Fără parabeni
Fabricat în Italia

12M 30 ml / 1.01 fl oz

Complexul autobronzant funcțional este perfect adaptat pentru optimizarea rezultatului de culoare în mod omogen și de durată, pentru un efect foarte similar unui bronz natural.

Activat cu Extract de Nalbă cu proprietăți emoliente și hidratante.

Bio-Zahăr de natură vegetală, capabil să creeze o peliculă de protecție care asigură, în mod simultan, hidratarea continuă.

Mod de utilizare: aplică câteva picături de produs pe fața, gâtul și decolteul curate și uscate sau adaugă 2-3 picături la tratamentul obișnuit pentru a obține efectul dorit.
Pentru un rezultat mai uniform și natural, se recomandă să exfoliezi fața înainte de aplicare.
Spală mâinile după utilizare.

Lista ingredientelor este actualizată în mod constant. Cu toate acestea, vă rugăm să consultați compoziția indicată pe ambalajele produselor.

AQUA (WATER),DIHYDROXYACETONE,PULLULAN,GLYCERIN,ERYTHRULOSE,SODIUM BENZOATE,MALVA SYLVESTRIS (MALLOW) LEAF EXTRACT,JUGLANS REGIA (WALNUT) SHELL EXTRACT,POTASSIUM SORBATE,DISODIUM EDTA,CITRIC ACID