Plasturi pentru conturul ochilor și ridurile nasolabiale din țesut îmbibat cu tratament intensiv. Hrănesc și atenuează ridurile de expresie care caracterizează conturul ochilor și ridurile nasolabiale oferind prospețime feței. 
Formula nu conține parfum, pentru a fi și mai delicată pe epidermă.  

Pentru toate tipurile de piele
Cu risc scăzut de reacții alergice
Testat dermatologic
Fără Parabeni
Fabricată în Italia

2.5 ml / 0.08 fl oz

Țesutul subțire se așează ca o a doua piele și permite tratamentului să acționeze intensiv pentru un rezultat imediat. Datorită complexului anti-îmbătrânire ajută la atenuarea semnelor de îmbătrânire și de expresie din jurul ochilor și ridurile nasolabiale. 

Aplicați plasturii pe conturul ochilor sau pe ridurile nasolabiale curate lăsând țesutul să adere perfect. Lăsați să acționeze 15/20 minute. Îndepărtează plasturii și masează delicat pentru ca produsul în exces să se absoarbă. Aplicare recomandată de 2 ori pe săptămână.

Lista ingredientelor este actualizată în mod constant. Cu toate acestea, vă rugăm să consultați compoziția indicată pe ambalajele produselor.

AQUA (WATER), PENTYLENE GLYCOL, JUGLANS REGIA (WALNUT) SEED EXTRACT, HYDROXYACETOPHENONE, VITIS VINIFERA (GRAPE) FRUIT WATER, HYDROXYETHYLCELLULOSE, CHLORPHENESIN, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, SODIUM HYDROXIDE