Un ser anti-age pentru combaterea semnelor îmbătrânirii pielii și a pierderii tonusului.
Tenul își recapătă tinerețea și vitalitatea. Trăsăturile sunt reconturate, ovalul feței sculptat iar volumul acesteia repoziționat. Efectul repoziționant este instant, epiderma recăpătându-și aspectul mai destins și mai tonic. Ridurile sunt atenuate. Iar tenul tău uită de trecerea timpului.


Textura sa are o consistență lejeră, cu absorbție rapidă.
Pentru toate tipurile de piele
Cu risc scăzut de reacții alergice
Testat dermatologic
Non comedogenic
Fără parabeni
Produs în Italia

12M 50 ml / 1.69 fl oz

Principiul activ multifuncțional exclusiv Pupa Reviva Cell ajută sistemul de apărare anti-îmbătrânire al pielii, favorizând longevitatea și regenerarea celulelor cu precizie și rapiditate.
Activul specific R-Model Skin Active favorizează rezistența elastică și mecanică a pielii, combătând în mod eficient ridurile adânci și făcând pielea mai compactă, iar conturul feței mai bine definit.

Pentru toate tipurile de piele
Cu risc scăzut de reacț
ii alergice
Testat dermatologic
Non comedogenic
Fără parabeni

Aplică serul dimineața și seara pe față, gât și decolteu, ca ritual zilnic de înfrumusețare, după o curățare în profunzime a pielii. Întinde-l cu vârful degetelor cu atingeri ușoare până la absorbția completă. Folosește-l ca atare sau înainte de Firming Plumping Anti-Wrinkle Cream, pentru o acțiune intensivă combinată. Îmbină-l cu Anti-wrinkle Redensifying Cream Lip and Eye Contour pentru tratarea zonelor specifice.