Images

Salt Scrub
Tap to zoom
 

Reshaping Salt Scrub cu acţiune exfoliantă, de netezire şi anti-retenţie de apă intensă, pentru o piele mai compactă şi o siluetă remodelată.
Acţiunea drenantă ajută la reducerea retenţiei de apă şi facilitează eliminarea toxinelor. 
Amestecul de Uleiuri de Aromaterapie ajută mintea şi corpul să se relaxeze şi stimulează pielea şi simţul olfactiv. O stare de bine instantanee şi minunată, pentru trup şi suflet.
Folosit cu regularitate, scrub-ul face pielea mai receptivă la alte tratamente.
Hipoalergenic
Testat dermatologic
Fără parabeni
Fabricat în Italia

24M 60 g / Net Wt 2.11 oz

Sărurile Naturale şi Sarea Roz de Himalaya sare exercită o acţiune naturală de exfoliere, netezire şi anti-retenţie de apă.
Extractul de Alge Brune conferă fermitate pielii. Oxigenul Activ trezeşte la viaţă ţesuturile cutanate. Uleiurile de Aromaterapie de Mentă, Portocal, Rozmarin, Eucalipt şi Petit Grain conferă o stare de bine olfactivă şi senzorială.
Hipoalergenic
Testat dermatologic
Fără parabeni

Amestecaţi bine Sărurile Naturale şi Uleiurile cu ajutorul spatulei speciale. Masaţi pe pielea umedă a corpului insistând pe zonele mai aspre. Clătiţi bine. 
Folosit pe pielea uscată, exercită o acţiune exfoliantă mai intensă. 
Este recomandat să folosiţi produsul de două ori pe săptămână, atât în cadă cât şi la duş.
Pentru a folosi tot timpul anului dar in special recomandat înainte de vara pentru a obţine un bronz mai omogene sau după sărbători să reînnoiască îngroşată pielea la soare.
Nu folosiţi pe piele lezată, iritată sau extrem de sensibilă. 

Pentru un tratament SPA complet  la tine acasă, urmaţi ritualul de înfrumuseţare:
1. Curăţaţi-vă pielea cu gel de duș şi bucuraţi-vă de aromele intense emanate de Uleiurile de Aromaterapie
2. Folosiţi scrub salin de 2 ori pe săptămână, masând produsul pe pielea umedă, insistând pe zonele mai aspre
3. Aplicaţi crema de corp catifelată şi plăcută pe tot corpul
4. Pulverizaţi cu generozitate pe tot corpul apa parfumată pentru a beneficia din plin de aromaterapia cu uleiuri esenţiale

Lista ingredientelor este actualizată în mod constant. Cu toate acestea, vă rugăm să consultați compoziția indicată pe ambalajele produselor.

SODIUM CHLORIDE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, HYDROGENATED POLYISOBUTENE, OZONIZED SUNFLOWER SEED OIL, FUCUS VESICULOSUS EXTRACT, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, OLUS OIL (VEGETABLE OIL), CAMELINA SATIVA SEED OIL, PARFUM (FRAGRANCE), TOCOPHEROL, ASCORBYL PALMITATE, LECITHIN, CITRIC ACID, LIMONENE, LINALOOL, CI 26100 (RED 17)