Tratament tonifiant drenant pentru o siluetă ca remodelată și un profil mai armonios. Este o cremă fondantă, cu absorbție rapidă, care combate pierderea aspectului compact și acumularea de grăsimi și lichide în exces. Acționează gradual pentru a îmbunătăți profilul siluetei și pentru a-i reda pielii aspectul compact și nivelul adecvat de tonifiere.

Cu risc scăzut de reacții alergice
Testată dermatologic
Produsă în Italia

Molecula R-model combate acumularea de grăsimi și lichide în exces, îmbunătățind aspectul compact și elasticitatea pielii, pentru o siluetă mai bine definită și mai tonifiată.
Escina, extract din Castan sălbatic, are o acțiune drenantă și remodelatoare, îmbunătățește 
microcirculația la nivelul pielii și favorizează reducerea retenției de lichide. Oxigenul Activ, 
cu efect reoxigenant pe piele, revigorează țesuturile cutanate și le face perfect receptive la tratamentul cosmetic.


Cu risc scăzut de reacții alergice
Testată dermatologic

Aplică crema pe tot corpul, insistând în mod deosebit pe zonele predispuse la pierderea tonusului, cum ar fi coapsele, burta și fesele. Faza intensivă: dimineața și seara timp de cel puțin 8 săptămâni. 
Faza de menţinere: O singură aplicare pe zi pentru menținerea rezultatelor obținute.

Lista ingredientelor este actualizată în mod constant. Cu toate acestea, vă rugăm să consultați compoziția indicată pe ambalajele produselor.

AQUA (WATER), CETEARYL ISONONANOATE, C13-15 ALKANE, C12-15 ALKYL BENZOATE, GLYCERIN, CETEARYL ALCOHOL, CETEARYL GLUCOSIDE, PARFUM (FRAGRANCE), DIMETHICONE, OZONIZED SUNFLOWER SEED OIL, ESCIN, GLAUCINE, COCO-GLUCOSIDE, CAPRYLYL GLYCOL, POTASSIUM CETYL PHOSPHATE, C13-14 ISOPARAFFIN, LAURETH-7, POLYACRYLAMIDE, CARBOMER, DISODIUM EDTA, SODIUM HYDROXIDE, TOCOPHEROL, LECITHIN, ASCORBYL PALMITATE, CITRIC ACID, PHENOXYETHANOL, METHYLPARABEN, ETHYLPARABEN, GERANIOL, LIMONENE, LINALOOL, CITRONELLOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, CITRAL